in ,

Gyurcsányné viselkedése inkább balkáni, mint európai. Gyurcsányné nem európai!

Már csak a megnyilvánulásai alapján is ezt állítjuk…

Egy biztos. Gyurcsányné nem büszke magyarságára, ugyanis jobban szereti, ha Dobrevnek hívják, és nem Gyurcsánynénak. Jobban szereti a bolgár nevét. Mivel bolgár, ezen nem is kéne csodálkozni.
A cselekedetei szintén arra utalnak, hogy ez a nő utálja, gyűlöli a magyarokat és Magyarországot! Nemcsak Orbán Viktort gyűlöli szívből, hanem Magyarországot is!
Hiszen ki lehet olyan gonosz, és aljas, aki nem akarja, hogy 250 milliárd Forintot határvédelemre ne fizessen ki Brüsszel? Csak az lehet olyan aljas és gonosz, hogy elutasítsa a határon túli magyarokat és kampányoljon ellenük, aki nem magyarszívű, és gyűlöl minket. Csak az lehet olyan aljas, aki nem fogadja el a demokratikus “játékszabályokat”, és mert nem rá szavaztak többen, hanem a Fideszre, diktatúrát és autokráciát kiáltson, és folyamatosan lázítson a demokratikus berendezkedés ellen. Csak egy aljas magyargyűlölő áskálódhat ellenünk ilyen mocskos módon Brüsszelben, és követheti “minél rosszabb a magyaroknak, annál jobb neki” típusú politikát.

Ez a nő egy aljas gazember, semmi más. Egy bolgár tolvaj, akinek férjével együtt már rég börtönben kellene lennie!

Ezt a nőt már csak két dolog tartja össze (nem sokáig): a vakolat, és a hazugságai.

Mindebből pedig levonhatjuk azt a következtetést, hogy Gyurcsányné hiába jutott ki Brüsszelbe, ettől ő még sosem lesz európai, hanem csak egy közönséges balkáni maffiózó.

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A milliárdos Gyurcsányné már szokja a csíkos rabruhát

Nem stadion – Folytatódik a szegedi science park kialakítása az egykori szovjet laktanya területén