in ,

Gulyás Gergelyt megtámadták a Népszavában – Gulyás Gergő reagált Csaba László penetráns és aljas hazugságára. Íme

Megint hazudtak

Reagálás Csaba László mai Népszavában megjelent interjújára

A jó humorral és intellektussal megáldott Csaba László professzor a ma megjelent Népszavának adott interjújában a CEU-val kapcsolatos kérdésre a következő választ adja:

Gulyás Gergely állítólag feltette a kérdést egy korábbi Fidesz frakcióülésen: ha szemernyit sem ártott a Fidesznek, amikor a vizes VB idején eltűntek a sorosozó plakátok az utcákról, akkor miért kell újrakezdeni a kampányt ellene? „Minek nekünk az öreg zsidó akkor?” – hangzott a kérdés. Mire Orbán válasza állítólag az volt: “Mi is gondolkoztunk ezen elvtárs, de augusztus van és semmi nem jutott eszünkbe helyette, marad a Soros”.

A Csaba László történetével csak a következő bajok vannak:

1.) Soha ilyen beszélgetés – sem a Fidesz frakció ülésén, sem máshol – jelenlétemben nem hangzott el.

2.) A valótlan állítás sértő a Fidesz-frakció közösségére és valamennyi tagjára – különösen a miniszterelnökre – és rám is.

3.) Lehetséges, hogy ez a stílus – emberek vélt vagy valós származása alapján történő minősítése – megengedett vagy akár természetes Csaba László barátai körében, illetve oktatói közösségében, a CEU-n, de elképzelhetetlen a Fidesz bármely testületében.

4.) Soros Györggyel a magyar kormánynak számtalan fontos vitája van. Ő támogatja a bevándorlást, mi ellenezzük. Ő előszeretettel avatkozik be az egyes államok belpolitikájába, mi az állami szuverenitás pártján állunk. Az ő tőzsdeügyletei dollármilliárdokban mérhető károkhoz vezettek több államban, szerintünk fel kell lépni a független országok gazdaságában óriási nemzetgazdasági károkat okozó spekulánsok ellen. Soros György egyetlen esetben számíthat a magyar kormány védelmére: ha bárki származása miatt támadja.

Ha Csaba László professzorban maradt még valamennyi az őt egykor jellemző eleganciából, akkor a minden alapot nélkülöző, valótlan és sértő rágalmai miatt haladéktalanul elnézést kér.”

(Borító: napi.hu)

(badog.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Így gondozd a liberálisodat – Esterházy után szabadon

A “független” FÜHÜ – Helyreigazítás