in ,

Így gondozd a liberálisodat – Esterházy után szabadon

Ha nekik lehet….

Így gondozd a liberálisodat!

 

A csokorba kötött liberálist szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a liberális. Az összement liberálist a savó leöntése után túrónak használhatjuk…

A liberális emlős. Egy liberális nem csinál nyarat. A liberális a sötét, ahová Európa ugrik. Ki tartson liberálist? Kezdő liberálisbarát inkább kanliberálist tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta liberálist beszerezni, mint valami bizonytalan származású liberálist.

 

Öreg liberálist ne vegyünk! A liberálist következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó liberális, illetve keményen, határozottan: pfuj, liberális, helyedre! A liberális a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.

 

Olcsó liberálisnak híg a leve!

 

A liberálistartás csak akkor gazdaságos, ha a törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük. Az erogén zónákat vörössel jeleztük…

 

Hogyan öltöztessük a liberálist? Ami a pelenkázást illeti, legjobb a liberálist minden étkezés előtt tisztába tenni. Szoptatás 3 óránként. Levegőt minden liberális igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos… (magyarul: húzzon el innen minden liberális). A rágalmaktól liberálisod minősége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törődj, b*zmeg.”

 

(Hangjáték – 2018)

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Kommentár nélkül – Esterházy Péter – Így gondozd a magyarodat

Megmenekült a magyarság! – Közös listát állít az MSZP és a Párbeszéd az EP választásra – 8+0=8

Gulyás Gergelyt megtámadták a Népszavában – Gulyás Gergő reagált Csaba László penetráns és aljas hazugságára. Íme