in ,

FORDULAT! – Az altatóorvos ellen szólaltak meg orvosok a MOK.hu -n

Na végre!

Magyar orvosok a hívatásról egy deviált kolléga nyilatkozata kapcsán

 

 

Ahhoz, hogy az ember helyes véleményt alkothasson (viszonyuljon valamihez, más néven orientálódjon) valamiről szabadság kell és függetlenség. Az egyetlen helyes orientációhoz előfeltétel az egyetlen létező alapállás. Máskülönben minden olyan mintha…. lenne, volna, vanna. Varázslat. Alvó állapot.

Egy magát orvosnak mutató lény, még nem orvos. Sőt, adott esetben akár, kellő imaginációs potenciállal, még egy varacskos disznót is fehér köpenybe beöltöztetve, kelthető olyan illúzió, mintha….

A napokban, hetekben, és az elmúlt években több illúziót is sikerült lelepleznünk. A mostani illúzió cselekménye annyival megy túl az elégen, hogy ebben az esetben álláspontunk szerint, a cselekmény elkövetője büntetőjogi határt lépett át.

A substantia nigra (sötét állomány) az agy dopamin anyagcseréjébe játszik szerepet. Sokszor valóban a fokozott dopaminhatás tehető felelősé a hasonló kritikátlan, alapvető emberi szabályokat is felrúgó viselkedésért. Érdekes lenne megvizsgálni miért.

Mindenesetre azt kijelenthetjük, hogy az illető, magát orvosnak mutató lény maga lett a substantia nigra, úgy teljes egészében.

Álláspontunk szerint, egy hosszabb-rövidebb időre történő felfüggesztése az orvosi közösségből feltétlenül szükséges terápiás jelleggel példastatuálás és preventio gyanánt.

Dr. Jancsó Gábor, Dr. Olajos Attila, Dr.Sávay Sándor

(mok.hu)

 

mindenszo.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Bayer Zsolt – Két orvosi eset

 

Aláírásgyűjtés azért, hogy az Orvosi Kamara zárja ki az altatóorvos Dombóvári Zalánt az orvosok közül! – Írd alá, add tovább!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kiss-Rigó László, szeged-csanádi püspök: Ellen kell állni a brüsszeli elit gyarmatosító törekvésének

Csicska ellenzék – Ma is kétharmadot szerezne a Fidesz-KDNP, 10 százalék alatt az ellenzéki pártok