in ,

Folyton jönnek a senkik, akik azt hiszik, hogy valakik

Pedig nagy senkik

Még a közéletben tapasztalt honfitársaink is gyakran újra és újra rácsodálkoznak a honi politikára. Főleg, ha az ellenzéki térfélre tekintünk, bizony nagyokat tud ámulni az ember. No, nem az újabb és újabb tehetségek felbukkanásán nyílik tágra a szemünk, hanem a kreténebbnél kreténebb politikusok, és közéleti személyek feltűnősködésén hüledezünk. Természetesen a nyári kánikulában a hülyeség csak fokozódik. Egyszerűen nincs megállás.

Sokan honfitársunk panaszkodik, hogy ők békében szeretnének végre Magyarországon élni, és egyszerűen elegük van a politikai gyűlölködésből.
Nekik van igazuk. Nekünk is elegünk van a napi gyűlölködésből. Azonban szertenézünk a kormányzati politikán, és a Fidesz-KDNP kampányait elemezve nemigen találtunk gyűlölködést. Határozottságot, kemény szavakat hallhatunk kormányzati részről, de gyűlölködést sosem. Mi nem kívánjuk a másikat lámpavason látni (Márki-Zay, igen), nem idétlenkedünk nemzeti ünnepen, és nem beszélünk úgy a Parlamentben két percen keresztül, hogy: “CÖF, CÖF, CÖF” (Tordai Bence, igen), nem kiabálunk gyűlölködve a Parlamentben minden egyes felszólalás alkalmával (Jakab Péter, igen), és nem feltűnősködünk sikertelen színészként és rapperként, a VOLT fesztivált bojkottálva (noÁR, igen).

Szóval folyton jönnek ezek a senkik, mintha nem tudna a libsi oldal kifogyni belőle, és folyton azt hiszik, hogy ők valakik.

Elegünk van a pofátokból! Elegünk van a mocskos beszédeitekből! Elegünk van az igénytelenségetekből! Elegünk van a napi hazaárulásotokból!
Takarodjatok a Parlamentből, és takarodjatok a közéletből!
Egyszerűen nem tettetek le semmit a nemzet asztalára, és soha nem is fogtok!

Mert a bicska már kinyílt a zsebünkben!

Egyszerűen senkik vagytok!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kunhalmi Ágnes és a hőfok, fek, fok, fek…. – Videó

Rendben van a magyar oktatás! – Az első ötvenben a Semmelweis Egyetem a Times Higher Education új rangsorában