in ,

Elkezdődött az Orbán-kormány buktatási művelet – Cseh Katalin az amerikai kongresszusban, a bolgár nő meg Brüsszelben akciózik

Nekik a haza nem számít….

Ezeknek tényleg nem számít a haza. Csakis a hatalom! A hatalom kizárólagos megszerzése. Hiszen ezért fizetik őket éppen Amerikából, vagy Brüsszelből!

Cseh Katalin azt a feladatot kapta párjától, Daniel T. Bergtől, hogy az Amerikai Kongresszusnál lobbizzon az Orbán-kormány megbuktatásáért. Mondjuk kezdésnek összehozni, hogy Orbán Viktort kitiltsák Amerikából. Megjegyezzük, hogy ez szerintünk nem fog összejönni, de hogy megpróbálják, az szinte biztos.

A bolgár trampli pedig Brüsszelben végzi ugyanezt az aknamunkát. A Fideszes biztos jelöltek ellen is küzdenek, meg úgy minden ellen, amit a Fidesz csinál: ezt hívnák obstrukciónak a Magyar Parlamentben, de mivel külföldön csinálják, ez nettó nemzetárulás.

A bolgár trampli meg a Cseh nevű, aki inkább amerikai, mint magyar, csupán annyit érdemelne, hogy nyilvánosan a Kossuth téren két fához kötözzék őket, és amikor az emberek arra járnak, leköphetik őket. Mást sem érdemelnek. Ez így menne pár napig. Néha vinnének nekik levest.

 

Nagyjából az ellenzék sejti már, hogy ha a Fidesz 2 év alatt összeszedi magát (márpedig össze fogja), akkor esélyük sincs.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Exkluzív! Óriási botrány lesz ebből: Szakács Árpád fájdalmasan kijózanító magyar leleplezésekről beszélt a Hír Tv-ben – Credo: Teljes adás- videó

Szanaszét verte a magyar gazdaság az egész régiót