in ,

Egy állampolgár véleménye: “Kálmán Olgára a kutyámat sem bíznám!”

Egyenes beszéd a kommentszekcióban

Kálmán Olga, a gyurcsányista Demokratikus Koalíció (DK) főpolgármester-jelöltje a hétvégén ellopta az ATV felvételét (kampányvideójához jogosulatlanul használta fel a televízió felvételét). A kiégett műsorvezető korábbi műsorának, az Egyenes beszéd hét évvel ezelőtti, Tarlós István főpolgármesterrel készült interjújából „kölcsönzött” részleteket. Vasárnap az Origónak Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója úgy fogalmazott:

 

Nemcsak a szerzői jogsértés az egyetlen probléma az akcióval, komoly erkölcsi aggályokat vet fel, hogy a felvétel manipulatív módon került megvágásra, azt sugallva, a főpolgármester alárendelt szerepet játszott az interjú során.

A gyurcsányistává vedlett műsorvezetőt a hétvége folyamán a kommentszekcióban sem kímélték. Az Origo összeszedte a legegyenesebb hozzászólásokat.

Engedély nélkül használta fel a videót, az ATV nem adott rá engedélyt. Igaz a mondás, aki hazudik, az lop is

– írta az egyik hozzászóló, aki hozzátette:

Kálmán Olgára, hibbant Néróra és csapatára is igaz a mondás, miszerint a zsák megtalálja a maga foltját.

Voltak, akik már az elején kibökték: Gyurcsányék stábja összevissza vágta a felvételt: „Ennyire telik csak ettől a nőtől?” – tették fel a kérdést többen, a legmarkánsabb véleménye azonban annak a kommentelőnek volt, aki azt írta: „gyomorforgató” Kálmán Olga „gátlástalansága”.

Erre a nőre a kutyámat se bíznám!

– szúrt oda a gyurcsányista főpolgármester-jelöltnek.

 

(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Új Tisza-híd épül Szolnokon

Tarlós István nyílt levélben cincálja szét Kálmán Olgáékat