in ,

Durvul Bangóné patkányozós botránya. Rogán Antal: Bangóné három millió magyar embert patkányozott le

Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik

Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik – jelentette ki Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kijelentésére. A pénteken felvett beszélgetést vasárnap este 21 óra 5 perctől vetíti a Hír TV.

 

Bangóné 3 millió magyar embert patkányozott le – reagált a miniszterelnök kabinetfőnöke az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kijelentésére a Bayer Show-ban, a Hír TV-n. Rogán Antal szerint ez is a vesztes választásokat követő ellenzéki forgatókönyv része. Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik. Most ez a lepatkányozás volt. Rogán Antal kiemelte: a nemzetközi politikában volt hasonló eset a közelmúltban

“Csak emlékeztetni szeretnék mindenkit arra, hogy nem olyan régen volt Ausztriában, hogy az alpolgármester lepatkányozta a bevándorlókat. Az egész liberális média, az egész elit nekik esett, és az alpolgármesternek le kellett mondania. Most Bangóné hárommillió magyar embert patkányozott le. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit fog csinálni a liberális média, van-e kettős mérce ebben a tekintetben, vagy nincsen. Mert szerintem, aki ilyet csinál, annak egész egyszerűen nincsen helye a politikai közéletben, onnan távoznia kell” – mondta Rogán Antal.

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A kutyát nem érdekelte a Jobbik miskolci rendezvénye

Tovább dagad Bangóné botránya – Hidvéghi: “Az MSZP hívja vissza Bangóné Borbély Ildikót!” – Videó