in ,

Tovább dagad Bangóné botránya – Hidvéghi: “Az MSZP hívja vissza Bangóné Borbély Ildikót!” – Videó

Arra szólítjuk fel az MSZP vezetőit, hogy hívják vissza Bangóné Borbély Ildikót

Az MSZP hívja vissza Bangóné Borbély Ildikót!

Arra szólítjuk fel az MSZP vezetőit, hogy hívják vissza Bangóné Borbély Ildikót az Országgyűlésből és távolítsák el a magyar közéletből! – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs szombati sajtótájékoztatóján, Balatonfüreden.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, több mint 24 óra telt el, hogy az MSZP politikusa, Bangóné Borbély Ildikó patkánynak nevezte a Fidesz támogatóit. Hozzátette, ezután az elképesztő és felháborító kijelentés után, felszólítottuk Bangónét, hogy távozzon a magyar közéletből és adja vissza az országgyűlési mandátumát. Ő ezt nem tette meg, ehelyett egy zavart és gyáva magyarázkodásba kezdett, amelyből az derült ki ismét, hogy lenézi a magyar embereket – mutatott rá a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs közölte, a Fidesz a Magyar Szocialista Párt országos elnökség és az országgyűlési képviselőcsoport vezetőit arra szólítja fel, hogy hívják vissza Bangóné Borbély Ildikót az Országgyűlésből és távolítsák el a magyar közéletből!

Ez nem pártpolitikai ügy. Így beszélni emberekről nem lehet, nem lehet egyetlen egy embert sem patkánynak nevezni, ez elfogadhatatlan és felháborító. Ennek nincs helye a magyar közéletben.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ez egy elkerülhetetlen lépés, ami nem pártpolitikai ügy. Így beszélni emberekről nem lehet, nem lehet egyetlen egy embert sem patkánynak nevezni, ez elfogadhatatlan és felháborító. Ennek nincs helye a magyar közéletben – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Durvul Bangóné patkányozós botránya. Rogán Antal: Bangóné három millió magyar embert patkányozott le

Hollik István kormányszóvivő: Bangóné Borbély Ildikó mondjon le parlamenti mandátumáról!