in ,

Csőcselék 2018 – A DK ma Felcsúton buktatott kormányt

„Elhoztam Orbánnak az Európai Uniós zászlót”

„Elhoztam Orbánnak az Európai Uniós zászlót” – írja Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció politikusa Facebook-videójának leírásában. Az élő videó nézői tanúi lehettek a Gyurcsány-párt legnagyobb akciójának, amióta érdektelenségbe és cigányozásba fulladt az Ellenállás című tüntetéssorozat.

Képernyőfotó: Ráczné Földi Judit

Azok számára, akiknek nem ismerős Földi Judit neve, a Magyar Narancs ad felvilágosítást: a politikus „feküdt már a felcsúti kisvasút elé, de dekorálta már a Cinege utcai Orbán-ház bejáratát is”.

Ahogy azt április 8-ai vereségük után megszokhattuk, az ellenzék görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy ők a többség. Földi Judit sem tesz másképp: videójának leírásában azt írja, „mi európai magyarok vagyunk a többség”.

Az Európai Unió és Európa összemosása pedig ezúttal sem maradt el. Sőt, Földi Judit azt is elmondta, nem szeretnék, ha az Orbán-kormány kivezetné az unióból hazánkat. Ezzel szemben Szijjártó Péter külügyminiszter ma óriási butaságnak nevezte ezt a feltételezést.

 

(forrás:demokrata.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szijjártó nagyon bekeményít: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

Olasz kiállás melletünk! – Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat