in ,

Csicskul a rókaképű – Baranyi Sándor állítja, a Szeviép pofozta ki ingyen a hazaáruló Ujhelyi luxusingatlanját

Baranyi Sándor állítja, a Szeviép pofozta ki ingyen Ujhelyi luxusingatlanját

 

Baranyi Sándor, a Szeviép egyik tulajdonosa állítja, a cég finanszírozta a szocialista Ujhelyi István szőregi házának felújítását egy közbeiktatott cégen keresztül. A SzegedMa beszámolója szerint külön kapcsolattartó intézte az MSZP-s EP- képviselő házának 30-40 milliós felújítását

A portál arról ír, összességében 30-40 milliós hála formájában a Szeviép finanszírozta Ujhelyi István házfelújítását. A Szeviépes Baranyi Sándor szerint a hatalmas telken álló ingatlanegyüttest kívül-belül teljesen felújították, a nyilászáróktól kezdve a fűtési rendszeren át, az energetikai hálózatig. Ujhelyi telkén lakóházon kívül található még egy külön wellness-részleg jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel. A telken emellett található még egy borospince, a kert végében pedig egy tó, amelyet pihenőpark vesz körül.

A szegedi Fidesz felszólította Ujhelyit, hogy álljon ki és valljon színt, a szocialista képviselő azonban csak a Facebook-on reagált, ahol tagadta Baranyi állításait. A portál azonban úgy tudja, Baranyi Sándor dokumentumokkal tudja igazolni, hogy milyen konstrukcióban és pontosan mennyi pénzt költöttek el a ház felújítására.

(forrás:pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hitszegők – A román parlament hivatalosan is megszegte a románok százéves ígéretét – Ennyit az autonómiáról

Nagy ellenzéki becsicskulás – Mégsem indul Újpesten összellenzéki jelöltként a KDNP-től elcsapott Szalma Botond