in , ,

Bréking! Megszereztük a brüsszeli ellenzéki kerekasztal jegyzőkönyvét…

Íme

Sikerült megszereznünk nagy harcok árán a Brüsszeli Ellenzéki Kerekasztal jegyzőkönyvét! Nem is vacakolunk, jöjjön, aminek jönnie kell!

 

Cseh Katalin: Az orbáni korrupció ma a laza erkölcsi felfogás, a proletárdiktatura egyetlen veszedelmes ellensége Magyarországon.

Ujhelyi István: Erélyesen hozzá kell látni a tisztogatáshoz: A forradalom Fideszes tetüit és piócáit le kell vakarni a proletárság testéről, meg kell szüntetni a lábrakapott laza erkölcsi fölfogást és a legridegebb erkölcsi tisztességet kell meghonosítani.

Cseh Katalin: A kapitalizmus igájában görnyedő dolgozó tömegek véges-végig, egész Nyugateurópában, proletárszolidaritásból fakadó nagyszerű érzéssel, lázadozó egyetakarással kiáltják felénk e hó 21-én, hogy nem engedik az orosz és magyar munkások szociális forradalmát megfojtani. A nagy világsztrájk előestéjén azt kérjük: A nemzetközi munkásszolidaritás tépje le a magyar orbáni kommunizmus torkáról az ántánt-imperializmus fojtogató karjait.

Ujhelyi István: Tudjuk, hogy ellenségeink napjai meg vannak számlálva, mert közeledik a nap, amikor a proletariátus nemzetközi egysége a végső, halálos csapást méri a haldokló orbáni burzsoáziára.

 

 

Eddig a jegyzőkönyv. Természetesen a jegyzőkönyv hitelességét sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk. 😀

mindenszo.hu

 

(u.i: A cikk természetesen poén, nehogy valaki komolyan vegye!!)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megfejtettük Ujhelyi István súlyos pszichológiai problémáját – Íme a részletek…

Kiadták a kilövési engedélyt a csinos horvát elnökasszonyra!