in ,

Az ellenzék új célpontja: Vajna Tímea és a macskája

Újra támad a hányás sajtó

A hányás sajtóra az jellemző, hogy szaros pelenkákkal, milliárdosok macskáival, és egyéb rettentő “fontos” dolgokkal foglalkozik. Persze minden bajnak az okozója mindig is Orbán Viktor lesz.
Azt nem tudom, hogy Andy Vajna kormánybiztos feleségének és macskájának mi köze a politikához, de az MSZP-s Bangóné és a hányás-sajtó máris rávetődött, mint gyöngytúk a takonyra.
Rettentő fontos témák: szaros pelenka, beteg macska, stb.
Ez lenne az ellenzéki kormányprogram?

Persze a macska csak akkor rossz, ha Andy Vajna feleségének macskájáról van szó, a macska abban az esetben hibátlan és tökéletes, ha egy homokos macskájáról van szó, aki ember létére a gyanú szerint kúrogatja azt (igen, Hommonayról van szó). Az rendben van, az gusztusos, az teljesen normális.

Itt tart ma a liberális sajtó, itt tart ma az ellenzék. Nagyjából 1 hétig érdekes lesz ez a téma is, utána újabb áldozatot keresnek, lényeg, hogy nem baloldali milliárdost pécéznek ki maguknak (mert persze olyan szerintük nem is létezik), hanem kormányközeli, vagy kormányhoz köthető legyen. A módszer természetesen a régi, kádári reflexekre épít: irigység faktor.

Gratulálunk ellenzék, gratulálunk ellenzéki hulladék-sajtó!

 

mindenszo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szentesi keményen nekimegy Mácsai Pálnak

Agyhalott Ujhelyi István szerint a Fidesz sodorja veszélybe a kárpátaljai magyarságot