in ,

Ákos: Liberális uralom van a kultúrában, ma a lázadást a konzervativizmus jelenti (VIDEÓ)

Liberális uralom van a kultúra minden területén, s ma a lázadás azt jelenti, ha valaki konzervatív – nyilatkozta Kovács Ákos


Liberális uralom van a kultúra minden területén, s ma a lázadás azt jelenti, ha valaki konzervatív – nyilatkozta Kovács Ákos az Echo TV-ben. A Kossuth díjas dalszerző hozzátette fiatalkora óta úgy gondolja, ami a kommunistákat bosszantja, az neki tetszik, és ez máig így van.

Sosem szerette sem a kommunistákat, sem pedig azok szellemi utódjait – jelentette ki Kovács Ákos az Echo TV keddi adásában, hozzátéve, a liberális véleményterrorral ellentétben büszke magyarságára, a hazafiságra, pont azokra az érzelmekre, amelyek évszázadokig természetesnek számítottak és meghatározták a magyar kultúrát, a magyar művészeteket. Kovács Ákos Kossuth-díjas énekes arról is beszélt sajnálatos, hogy még mindig nincs meg a valódi konszenzus a forradalommal és a szabadságharccal kapcsolatban, pedig lenne igény az igazi emlékezetkultúra kialakítására.

 

Arról is beszélt, ha lassan is, de „becsorog” a helyére „szent forradalmunk” akár a történelem által, akár a művészek, vagy televíziós műsorok által. Arra a felvetésre, hogy ez beillik-e lázadásnak, Kovács Ákos kifejtette, a liberális uralom van a kultúra minden területén, s ma a lázadás azt jelenti, ha valaki konzervatív.

Forrás/fotó/videó: EchoTV.hu

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hatalmas tömeg a Terror Házánál, rengeteg a fiatal – Orbán Viktor harcba hívta a szabad nemzetek európai szövetségét

Csak pár százan lézengtek az ellenzéki tünciken / megemlékezésen