in ,

Agyhalál – EP választás – Gréczy megfenyegette a magyarokat

A DK hozta a formáját

Gréczy Zsolt, a DK képviselője úgy tett hétfőn a parlamentben, mint a bibliai jó emberek, akik gyöngyöt szórnak a disznók elé. A gyöngyök ugye az igazságot jelképezik, a disznók pedig a tisztátalanságot, a mindenevő ostoba világi embereket, akik mindenféle félrevezető információt válogatás nélkül befalnak.

Csakhogy Gréczy és az egész DK esetében a rossz ember szórja a gyöngyöt, így igazságról nincs szó, ordas nagy hazugságról, a mindenevőnek (le)nézett emberszázmilliók tudatos félrevezetéséről ellenben nagyon is van.

Mert mi is lenne más az Európai Egyesült Államokról való szónokolás, mint színtiszta félrevezetés?

Mintha eddig bárki is megtiltotta volna az Európai Uniónak, hogy például európai családi pótlékot adjon a polgárainak az egyes tagállamokban lévőktől teljesen függetlenül? Vagy éppenséggel magasabb minimálnyugdíjat annál, amit az adott ország költségvetése elbír?

Gréczy, a fenyegető (Fotó: HírTv)
Gréczy, a fenyegető (Fotó: HírTv)

Miért van szükség arra, hogy azzal fenyegesse meg Gréczy a magyarokat, hogy csak akkor lesznek szociális kedvezmények, ha „elindul az Európai Egyesült Államok nevű projekt”. Miféle rosszízű árukapcsolás ez? Ráadásul úgy feltüntetve a „projectet”, mintha ez lenne a megváltás az uniós polgárok életminősége számára. Tessék mondani, miért kell valami nagyszerű dologhoz mézesmadzagot is társítani a családi pótlékról, meg a minimálnyugdíjról?

Csak nem azért, mert az a nagyszerű dolog nem is olyan nagyszerű? Ettől függetlenül – Gréczy parlamenti szavaival – „az Európai Egyesült Államok projekt el fog indulni, ha tetszik önöknek, ha nem”.

Gréczy úr és mögötte Gyurcsányné, a DK EP listavezetője olyan „projectet” akar letolni a torkunkon, amiről ők is előre tudják, hogy a magyaroknak nem fog tetszeni? Amit hazugságokkal körbeszegett erővel kell megvalósítani? Ezt nevezik önök nemzeti érdeknek?

Csak nem azt akarja üzenni a DK, hogy a magyarok szavazzanak rájuk az EP választáson, a soha meg nem valósítható családi pótlék és minimálnyugdíj ígérete fejében, cserébe pedig a mindenképpen elinduló „projektjük” megnyitja az ország kapuit a migráció előtt, amivel szemben eddig következetesen ellenállt az Orbán Viktor vezette Magyarország? Azt is le akarja tagadni, hogy az Európai Egyesült Államok nevű szuperállam nem venne el további jogokat Magyarországtól, így egy sor további kérdésben nem a magyarok döntenek, hanem a senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták?

Eszüknél vannak, kedves Dobrev Klára?

Maga komolyan azt gondolja, hogy a magyarok annyira hülyék, hogy elhiszik kegyednek, amivel tömi a fejüket, hogy az Európai Unióban nincsenek is bevándorlást támogató tervek és politikusok? Akkor mire alapozza Gréczy Zsolt, hogy a szuperállam el fog indulni, ha tetszik nekünk, ha nem? Akkor miért gyűjtöttek önök aláírásokat a migránsbetelepítési kvóta mellett?

Nem sül le a bőr a képükről, hogy egy egész választási kampányt alapoznak ilyen félrevezető hazugsággyöngyökre, lenézve a magyarokat ostoba, tisztátalan mindenevőknek degradálva őket?

Érezhető, hogy nagyon bíznak a globális hátérhatalom, Soros György és az őt kiszolgáló balliberális uniós tábor erejében.

A magyarok pedig abban bíznak, hogy Pokol Béla egyetemi tanár most megjelent Európai jurisztokrácia című könyvében jól számolt, s reális esély van az EP választások után a nemzetállami Európa-hívők többségbe kerülésére. Akkor pedig semmi olyan nem fog történni Európában, ami az európai emberek akarata ellen való.

(forrás: Horváth K. József, leander.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Durván betámadták az Echo Tv műsorvezetőnőjét, de a zsurpubi.hu végül árnyékra vetődött – Ez cumi

Nem stadion – Idén kerül piacra a magyar fejlesztésű napelemes tetőcserép