in ,

Zsigmond Barna Pál: Varju László nem csak politikusnak, hanem embernek is hitvány!

A bolsevik frontharcos prototípusa, akinek nem szent sem Isten, sem ember.

„Varju László nem csak politikusnak, hanem embernek is hitvány! A bolsevik frontharcos prototípusa, akinek nem szent sem Isten, sem ember. Korábban, ha kellett és hatalmukban állt, ha a párt és az ügy úgy kívánta, a kommunisták saját elvtársaikat is lelkiismeret nélkül küldték a vesztőhelyre. Az egyházi embereket, ha lehet ezt fokozni, még inkább gyűlölték és üldözték. Érezték, hogy azok olyan emberi minőséget képviselnek, amit ők nem csak megközelíteni képtelenek, hanem megérteni sem képesek.

A kommunistáknak napjainkban már nem áll módjukban sem vesztőhelyre, sem pedig a gulágra küldeni a másként gondolkodókat, ezért kitalálták a karaktergyilkosság, még progresszívebb nevén az „eltörléskultúra” gyakorlatát. Akit ki akarnak csinálni, azzal szemben szerintük minden eszköz megengedett és egyáltalán nem számít, hogy az illető bűnös, avagy ártatlan. Ez ma a kultúrmarxisták jól bevált módszere világszerte és szedi is az áldozatait rendesen.

A nemzet és keresztényellenes DK-nak most az fáj, hogy van egy megkérdőjelezhetetlen tekintélyű, életét a rászoruló gyermekek megmentéséért feláldozó egyházi ember, Böjte Csaba ferences szerzetes. Ráadásul Csaba testvér még külhoni, erdélyi magyar is, aki már nem csupán a magyarság soraiban vívott ki magának tiszteletet. Neve már a béke-Nobel-díj lehetséges várományosai között is felmerült. Rendkívül sajnálatos módon, a Csaba testvér által létrehozott, Erdély egészére kiterjedő és az anyaországban is intézményt működtető, több, mint 70 intézményből álló, közel 6 ezer gyermeket gondozó gyermekvédelmi rendszer esetében, a tiszta búza közé ocsú is keveredett.

Amit az a nevelőnek mondott személy tett a reá bízott kiszolgáltatott, védtelen és ártatlan gyermekekkel, arra nincs bocsánat. A bűnösnek tetteivel el kell számolnia Isten és ember előtt. Az utóbbira úgy tűnik sor is került, a Romániában kiszabható leghosszabb büntetésre, 30 évre ítélte a bíróság. Az Isten előtti elszámoltatás pedig csak kettőjükre tartozik.
Varju és a DK elérkezettnek látta az időt, hogy rúgjon egyet nemcsak Csaba testvérbe, az egyházba, hanem a számukra vörös posztó külhoni magyarságba is. Egy csapásra több legyet próbálnak ütni, sőt az egészet a Fidesz-KDNP nyakába is akarják borítani, mondván a kormánypártok falaznak Csaba testvérnek.

Amivel Varju Böjte atyát vádolja az színtiszta hazugság, mert Csaba testvér a gyermekek által megfogalmazott vádak alapján azonnal feljelentést tett, az Erdélyi Ferences Rendtartomány pedig belső vizsgáltot indított a bántalmazások ügyében. A nyomozás során nagyon sok nevelőt, gyermeket megkerestek, a nyomozás és a peranyag titkos volt, és az eljárás végén senki mást nem marasztaltak el, a bűnös nevelőn kívül.

Nehéz nem észrevenni, legalább is gyanítani, hogy a varjufélék ebben az ügyben egy gyékényen árulnak azokkal a csoportokkal, akiknek legkevésbé állna érdekében, hogy egy erdélyi magyar gyermekmentő szerzetes esélyes jelölt legyen a béke-Nobel-díjra.

Az is roppant érdekes, hogy a román sajtó az eseményről alig adott hírt és ha igen, akkor a bűncselekmény kapcsán, az elkövető személyével foglalkozott, nem emelte neomarxista kontextusba az ügyet. Nekünk ilyen baloldal jutott. A magyar baloldal újra és újra rátámad a nemzetre.

Most a bűncselekményt elkövető nevelő miatt, Varju László nehezen követhető parlamenti gyűlöletkirohanása szerint, a szörnyű bűncselekményért egyszerre kollektíven hibás a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, az egyház, a külhoni magyarok és a Fidesz. Mi ebben az esetben annyit tehetünk, hogy kiállunk Böjte Csaba, az általa felépített intézményrendszer és a bántalmazott gyermekek mellett és a leghatározottabban elítéljük, mind a helyzetükkel visszaélő bűnözőket, mind pedig az ügyből politikai tőkét kovácsolni akaró varjuféle provokátorokat!”

 

– írja Zsigmond Barna Pál.

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

 

Who the f*ck is Varju László? – teszi fel a kérdést Deutsch Tamás

Újabb csicskulás a láthatáron – Cseh Katalin-ügy: újabb dokumentumokat vizsgálnak a hatóságok