in ,

Zsigmond Barna Pál: Újpestet ne egy köztörvényes elítélt képviselje

jobboldalon a hibákért is vállalják a felelősséget, a baloldalon a bűnökért sem!

A jobboldalon a hibákért is vállalják a felelősséget, a baloldalon a bűnökért sem! – szögezi le a kormánypárti politikus a Facebookra feltöltött videójában.

Az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának miniszterhelyettese emlékeztetett, hogy Varju Lászlót a Fővárosi Ítélőtábla mindhárom vádpontban bűnösnek találta.

 

Videó:

 

 

Újpestet ne egy köztörvényes elítélt képviselje”

– jelentette ki Zsigmond Barna Pál, aki szerint itt az idő, hogy a többek között választási csalásért és testi sértésért elítélt Varju László végre lemondjon.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

Brávó! Újabb öngól: az EU elfogadta a 13. szankciós csomagot

Hollik István is nekiment Varju László elvtársnak: Varju László erőszakos csaló