in ,

Závecz meg a szűkszemű – A választási kampányban hazudni Závecz szerint OKÉ! – Videó

Ezeknek nem számít a hazugság…

Miért van az, hogy mindig ránézésre meg lehet mondani egy emberről, hogy libsi, és hogy tele van gyűlölettel? Miért van az, hogy egy rádióban a betelefonáló első mondatából meghallani, hogy az illető balliberális? Azért, mert zsigeri gyűlölet van bennük, és már a hanglejtésük is “olyan”. Ez pedig kiül az arcukra. Záveczben még ránézésre van valami emberség, ő csak pénzért ilyen hülye, viszont a mellette ülő szűkszemű, aki nem tudjuk kicsoda, azon látszik, hogy nem csak pénzért hülye: született balliberális hazudozó. Ő a Publicusos hazudozó. Két közvéleményhazudó cég fő embere.

Kivágtuk a Hír Tv-s beszélgetésből a legdurvább részt, aholis arról beszélnek a libsik, hogy szerintük a kampányígéretek nem számítanak. ÉRDEKES! Závecz mondja, a szűkszemű meg bólogat.

Mi Závecz mondatából vágtunk ki egy részt, azaz miszerint nem számít, hogy valaki hazudik egy kampányban, mert a “KAMPÁNY MÁR CSAK OLYAN!”. Tényleg, Závecz elvtárs? Ön szerint hazugsággal, megtévesztéssel, emberek megtévesztésével választást nyerni rendben van?

Az ész megáll!

Íme a videó:

 

 

Hogy nem szakad le az arcuk!

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Karigeri se***t csinált a szájából – Sehol a 20 ezer Forintos fűtéstámogatás!

Bréking! Hosszú Katinka nekiment Karácsony Gergelynek!