in ,

Wittner Mária, 56′-os szabadságharcos is kiállt a PestiSrácok mellett

A Corvin közi szabadságharcos levélben állt ki a portál és televízió mellett.

Mint arról beszámoltunk, a Pesti TV kiadója, a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. hétfő délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat, hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik.

A napokban több ismert közéleti szereplő is kiállt a televízió szerkesztői mellett, így Wittner Mária is, aki levelet írt a szerkesztőségnek.

A PestiSrácok.hu szerkesztősége mindig méltóan képviselte és ápolta az 1956-os szabadságharcosok, a pesti srácok emlékét és mindig kiállt a magyar nemzet szabadságáért és függetlenségéért, azokért az eszmékért, amikért a forradalmárok az életüket és szabadságukat feláldozták”

– írta a Corvin-közi szabadságharcos.

Azt is írta: nagyon reméli, hogy megnyugtató megoldás születik a szerkesztőség egységének és függetlenségének megőrzésére, a munka folytatására. A korábban a Fidesz országgyűlési képviselőjeként is dolgozó Wittner azt is jelezte: ott lesz május 21-én, jövő szombaton, a budai Gesztenyéskertben 16 órakor kezdődő közönségtalálkozón és koncerten, amelyen „a PestiSrácok.hu tízéves születésnapjának megünneplésén túl a Pesti TV-t is elbúcsúztatjuk”.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Így látja hazánkat egy New York-i magyar – Exkluzív videó

Libsik! Akkor ne gyertek a Balatonra! Majd mi megyünk! Megkérjük a HVG szerkesztőségét, ne jöjjön a Balatonra! – Videó