in ,

Volner: virágkorát éli a baloldali szervezett bűnözés

A párt elnöke szerint a baloldali összefogásban megtalálható pártok mindegyike részt vesz a korrupciós mechanizmusban.

A budapesti Városházán ismét szárba szökött és virágkorát éli a baloldali szervezett bűnözés – jelentette ki a Volner János a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatón, amelyen a párt aktivistái „egy Maffia-baloldal” feliratú transzparenst feszítettek ki. A molinón Karácsony Gergely főpolgármester és Bajnai Gordon volt miniszterelnök fotója volt még látható.

„Az összefogás azért jött létre, hogy ellophassák a közpénzeket”

A politikus hangsúlyozta: 2010-ben abban bíztak, hogy soha nem tér vissza a Dembszky-Hagyó-korszak korrupciója a Városházára. Ezzel szemben, a napvilágra került hangfelvétel szerint, most

Bajnai Gordon személyesen ismertette a baloldali maffia működését.

Elárulta, hogy a baloldali összefogásban résztvevő pártok mindegyike részt vesz ebben a korrupciós mechanizmusban, sőt maga az összefogás azért jött létre, hogy országszerte ellophassák a közpénzeket – jelentette ki a VP elnöke. Volner János szerint

a baloldali politikusok minden alkalommal azért fognak össze, hogy megszerezzék és maguk között szétosszák a közpénzeket.

Volner szerint soha ennyi pénzt Budapesten ingatlanok eladásából nem loptak még el

A fővárosban már volt offshore cég által megpályázott busztender, ötmilliárd forintos pluszköltséggel megvalósuló Lánchíd-beruházás, ám nem volt normális szervezett munka – mondta.

„Soha olyan magasra a fehérgalléros maffia szálai nem értek, mint Karácsony Gergelyék irányítása alatt (…) és soha ennyi pénzt Budapesten fővárosi ingatlanok eladásából nem loptak még el” – fogalmazott a VP-elnök.

Volner János kifejezte reményét, hogy a rendőrség felgyorsítja a „baloldali maffiózók” elleni nyomozást és a felelősök rács mögé kerülnek.

(MTI)

 

Add tovább!

Maki Zaj az őrület határán: „Fleck Zoltán már dolgozik az új alkotmányon”

Úristen! Ennyi [email protected]@szt egy rakáson! Nézzék ezt a videót!