in ,

Világok választanak el bennünket – Jó ez így? Passz. Talán nem.

Kiderült végre. Az is valami

Kiderült, hogy a másik oldallal nincs alku! A veszély viszont jelentős.

Ezeknek Sárosdy Lilla meg Schilling példakép, pedig elég csak ránézni mit műveltek a színpadon: ez nem művészet, semmi köze nincs hozzá.

Ezeknek (A Perintfalviknak, Mérő Veráknak, Gryllus Dorkáknak, Nagy Ervineknek) etalon a magyarellenesség, a történelmünkkel foglalkozó alkotások már eleve rosszak, hiszen a magyarság témáját, a magyarság történelmét dolgozzák fel. Ezek magyarul beszélnek, de nem éreznek magyarul.

Baj ez? Baj.

Azért baj, mert nincs köztes állapot. Gyurcsánynak volt igaza: vagy mi, vagy ők. Tényleg, vagy mi, vagy ezek. Mérő Veráék meg a többi potentát Gyurcsányéknak drukkol, csak a csávó olyan „büdös”, hogy nem merik bevallani.

A baloldal, a liberálisok sosem voltak egyenesek. Nem merik kimondani, hogy gyűlölik magyarságukat.

 

Ők a mindenszarizmus képviselői.

Szomorú, de semmi sem változott: vannak a magyarságban gondolkodók és vannak a globalista, kozmopoliták. Azt hiszik, ők f*gják a passzátszelet, de már rég nem.

Jelenlétük viszont intő figyelmeztetés minden magyar számára: bármikor visszatérhetnek! Csak görgetjük magunk előtt ezt a baloldali ganajt, de eltakarítani még mindig nem tudtuk. 

 

Légy éber, magyar!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Most kaptuk a hírt: elhunyt Silvio Berlusconi

Kiállás a magyarok mellett! Nocsak! Luxemburgi kormányfő: szó sem lehet arról, hogy szembehelyezkedjek Budapest uniós elnökségével