in ,

Világelső lett a TEK Amerikában – Szép volt fiúk, lányok!

Világelső lett a TEK Amerikában – képekkel

Világelső lett a TEK Amerikában – képekkel

A Terrorelhárítási Központ (TEK) csapata éjszaka az egyesült államokbeli Orlandóban megnyerte a különleges rendőri szolgálatok világbajnokságát – a Készenléti Rendőrség egysége a 4. helyet szerezte meg.

 

A november 12-től 17-ig, azaz egy teljes héten át tartó megmérettetésen 55 különleges rendőri egység mérte össze tudását.


SWAT Round-Up International, azaz a kommandósok világversenye

A SWAT Round-Up International nevű versenyt immáron 35. éve rendezik meg, melynek szervezői Facebook-oldalukon külön is megemlékeztek a magyar csapatról:

Mint azt írják, gratulálnak a TEK összesített első helyezéséhez, mely elismeréshez a rendezvény egyik fotósa, Cody Kunitsugu még egy szívből jövő csatakiáltást is csatolt – hozzátéve, hogy a velejéig kemény egység méltán nyerte el a megtisztelő címet:

 

„Történelmi siker, 20 éve járunk ki az Egyesült Államokba. Minden évben kinn vagyunk a SWAT Roundup nevű versenyen, ami a speciális alakulatok egyik világversenye. Ott voltunk az elmúlt 10 évben az első tíz között; különböző helyeken forogtunk, de összetettben Magyarország még sosem tudott győzni” – hangsúlyozta Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója.

 

(hirado.hu)

 

Vadon János élő adásban szállt bele páros lábbal Szijjártó Péterbe!

Az MSZP-t már DK-nak hívják – Az MSZP hattyúhalála egy szociológus szemével