in ,

(videó) Óvodások összefirkálták az ÁSZ épületét! – tévedésből egy másik épületet is összefirkált a Soros-palánta Gulyás Marcika

Ez valami ellenzéki program?

Gulyás Márton anarchistái összemocskolták az Állami Számvevőszék épületét (Videó!)

Megint akcióba lendültek Gulyás Márton Slejm nevű anarchista csoportjának emberei, és szerdán több helyen összefestékezték az Állami Számvevőszék belvárosi székházának épületét. Közben kiderült, véletlenül a szomszéd épületet is összebarmolták, ezért azt ígérték, hogy azt ő maguk letakarítják. A rendőrök nem állították elő sem Gulyást, sem bandáját. 


Nem hiába nevezte el Gulyást portálunk „anarchista festő-mázolónak”. A provokátor azóta is próbál rászolgálni a nevére, és szerdán ismét akcióba lendült. – Ne legyen az, hogy az állami intézményeket a hatalom birtokosai kényük és kedvük szerint használhassák fel – vezette fel Gulyás Márton aktivista a Slejm élő videós bejelentkezését szerdán.

Gulyás az Állami Számvevőszékhez (ÁSZ) ment el, majd narancssárga festékkel megdobálta az V. kerület, Apáczai Csere János utca 10. alatti épületet, főleg azt a réztáblát, amin az intézmény neve látható. Jóval később a rendőrök gyűrűjéből kiugorva elorozta a félretett festékes palackot és ismét locsolt egy adagot az egyik réztáblára, de két rendőr lefogta, arrébb vitte, elvette tőle a palackot megint.

Ilyen táblácskákkal érkeztek Gulyásék

Amúgy kaptak a falak, az üvegfelületek, mintegy 20-30 méter hosszan. Ha jól láttuk, még a rendőrök ruházata is szennyeződött. A helyszínre kivonultak a rendőrök is, akik felveszik épp Gulyás adatait. „Orbán markában az ÁSZ” feliratú molinók is kikerültek. A járdát szalagkordonnal kerítették el a szervek. Gulyás vezetésével többek között azt skandálta a 10-20 fős anarchista „tömeg”:

Azért tettük, mert szeretjük a hazánkat. Az Orbán-rezsimet el kell söpörni!

13:55: Elkezdték megtisztítani a narancssárga festéktől az ÁSZ épületét

Tisztítják Gulyásék mocskát

14:05: Magunk sem értjük, de Gulyás Mártont és festékezős bandáját nem vitték még el a rendőrök. Önök értik ezt? Jogállam, én így szeretlek!

14:08: Gulyás Márton bejelentette, hogy tévedésből az ÁSZ székháza melletti épületet is véletlenül összefestékezték, ezért azt a részt ők maguk letakarítják. Istenem, ezek még anarchistáknak is csapnivalók!

Gulyás a szokásos kék melegítőfelsőjében ment festékezni

14:10: A Slejm élő videózása véget ért.

Forrás: 24.hu. Vezető kép, videó: Facebook

(Pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Oszt’ a liberális sajtó és az ellenzék meghívta-e már a pénteki diák (ellenzéki) tüntetésre a CNN-t, BBC-t? Sivalkodjatoook!

Gulyás Márton ÁSZ épületének megrongálását az adófizetők fogják kifizetni