in

(videó) BRÉKING! Jobbikos állatkínzás!! – Fojtó hurokkal kötötte be a kocsija csomagtartójába a kutyákat Érpatak polgármestere

A mindig is nyiltan homofób és rasszista Érpataki (Jobbik-majd RIA párt) polgármester szerint így kell elfogni és szállítani a kóbor kutyákat

A mindig is nyiltan homofób és rasszista Érpataki  (Jobbik-majd RIA párt) polgármester szerint így kell elfogni és szállítani a kóbor kutyákat, valamint erre a módszerre bíztat mindenkit.Fontos információ még, hogy az állatvédők szerint, a videóban szereplő kutyák eltűntek a sintértelepre nem érkeztek meg! Ha lesz újabb információ a cikket frissítjük.

Frissítés:

Próbál magyarázkodni,de totál értelmetlen az egész:

Frissítés:

Élő videóban válaszolt a tények megkeresésére Orosz Mihály Zoltán.A videó elég hosszú,fél órás érdemes megnézni a kommenteket.Ezeket közt azt is látni,hogy a polgármester úr a kommentelők nagyrészét is megfenyegette.A videó 14.percnél látható az mikor közli,hogy már úton van az ismerőse aki lementi a kommenteket és büntetőperek lesznek belőle 😂

Esti híradó:

Frissítés:

Frissítés (03.09):

A polgármester folyamatosan mellé magyaráz,most például tavaly kirakott állatorvosi számlákkal bizonygatja,hogy ő milyen jó ember.Ráadásul állítólag ezek a saját kutyáira költött orvosi költségek.Nem tudjuk ez hogy jön a mostani esethez, amiért mindenki követeli,hogy ne mellé beszéljen hanem a szóban forgó kiskutyákról adjon hírt és mondja meg hol van.Erre azóta sem reagált semmit a kutyákról nem tudni semmit. Többen írták,hogy a kutyákat megölték és már hasonló kutyákért is felajánlott a polgármester pénzt,hogy azzal próbálja elhitetni, hogy azok a szóban forgó kutyák.

 

Frissítés (03.09):

Orosz Mihály Zoltán most azzal próbálta nyugtatni az embereket, hogy élő videóban etette meg saját kutyát,bizonygatva végig azt, hogy ő milyen jó ember és a kutyái is jól vannak tartva. Még mindig nem sikerült felfognia,hogy a videóban szereplő kutyákat keressük továbbra is, ezt a videó alatt is rengetegen jelezték, hogy ne a saját kutyát meg azokról készült orvosi számlákat mutogassa, hanem a szóban forgó kutyákról adjon hírt, de azóta sem került elő egyik se.

Frissítés(03.09):

Orosz Mihály Zoltán az állatkínzó polgármester újabb videóban üzent az ő szavaivaél élve “A nagypofájú,állatszeretők,állatvédők”-nek, amiben az állítólagos kutyákat mutatja, hogy életben vannak és meglehet nézni.

Az eredeti videóban szereplő kutyák képe:

Frissítés (03.10) Az állatmentő sereg Érpatakon járt:

(mindenamikutya.com)

Mindenszo.hu kommentár: Ez a Jobbik! Lehet rá szavazni! 

 Oszd meg Te is a cikket, lássa mindenki, milyen párt ez a Jobbik!

BRÉKING! – Embercsempészeket fogtak el Budapesten – Tehát akkor igenis probléma a bevándorlás ügye, igaz libsik? Ha jönne az ellenzék, a kerítést is lebontaná!!

Karácsony árnyékszék kormánya máris eltörölné a 15%-os szja-t! – Jöhet a 38%-os adó. Erre minden magyar gatyája rámegy.