in ,

(videó) Agyhalál – Csintalan a nemi szervével jött, a másik bohóc parasztozott

Volt egyszer egy tévé

 

Vége, kifogytunk a jelzőkből a Hír TV Szabadfogás című legutóbbi műsorát látva, amelyről mindent elmond, hogy a hét szereplő közül talán Dopeman tűnt a leglogikusabb érvelőnek.

A minden színvonalt nélkülöző adás csúcspontjára mégis Csintalan Sándor jutott, Perjés Zoltán monológjával megtoldva. A téma Lázár János „közmunkásozása” volt, „természetesen” a miniszter eredeti szövegkörnyezetéből mondatrészeket ragadtak ki és kiforgatták. (Nem mellékesen Lázár János a félreérthető mondat miatt már elnézést kért.)

Csintalan: „Egyébként a Lázár kapja be! János (…) egy rohadt aljadék vagy” – mondta az egyre idegesebbé váló celeb, aki ezzel, úgy látszik, felheccelte a Perjés Zoltán nevű bohócot, aki tovább szőtte: „Egy büdös, gumicsizmás paraszt vagy, akinek robbantani lehet a cipősarkáról a ló…t. Nevezzük a nevén. Jön itt, hogy izé, mi van ezekkel, akit úgy löktek előre: meghalt a Rapcsák, hol van egy ember, hát itt a Jani, ez jó” – hörögte mindezt a tőle már többször látott, leírhatatlan, kínos mimikával, miközben Lukácsi Katalin kéjes vigyorral örvendett.

Volt valaha egy színvonalas, valódi médiaellenszélben is irányt mutató televízió, a Hír TV, ami mára ezzé a förtelemmé vált, mint amit Csintalan és társai művelnek.

Az ominózus jelenetet itt tudják megtekinteni:

(forrás: Teveli Zoltán, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A hazaáruló Szél Bernadett feljelenti a kormányt a paksi előtörlesztés miatt

Nyugalmazott bíró: Gyurcsány kijelentései bűncselekménynek számítanak