in ,

Vészhelyzet – „Nekem 133 bátor emberre van szükségem!” – Orbán Viktor elképesztő parlamenti felszólalása – Videó

A politikai viták, széthúzás helyett elérkezett az összefogás ideje

A politikai viták, széthúzás helyett elérkezett az összefogás ideje – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt az Országgyűlésben. A kormányfő részletesen ismertette az eddig meghozott intézkedéseket, így többek között azokat, amelyek jelentősen csökkentik a vállalkozók terheit. A kormányfő azt is elmondta, hogy az ellenzék nélkül is úrrá lesznek a válságon.

Folyamatosan érkeznek a szállítmányok

A koronavírus-járvány elleni védekezés hosszú lesz, nagyon sok eszközre lesz szükség, és még nagyon az elején vagyunk – jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő közölte, az operatív törzstől fegyelmezett és észszerű készletgazdálkodást vár el.

Hozzátette:a vírus elleni védekezéshez szükséges eszközökből és felszerelésekből nyugaton hiány van, elérhető segítség ma csak keleten található, ott „óriási tételeket kötöttünk le”, a szállítmányok folyamatosan érkeznek.Több mint tíz repülőgép teljesít szolgálatot – mondta. Orbán Viktor megköszönte az egészségügyi dolgozók eddigi munkáját, azt mondta róluk, „kiérdemelték mindannyiunk nagyrabecsülését”.

 

(origo.hu, mindenszo.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Orbán Viktor újabb döntéseket jelentett be élő adásban! Íme

Döbbenetes dolog történt – Hiába az óriási tét, az ellenzék elutasította a veszélyhelyzet meghosszabbítását