in ,

Vérgőzös, aljas támadás Tóth Gabi ellen

Ennél már tényleg nincs lejjebb.

Ennél már tényleg nincs lejjebb.

Felhévizy nagyon régen háborodott úgy fel, mint ezen a héten. Az önmagukat haladó gondolkodásúnak, modernnek, elfogadónak és természetesen igazságosnak gondoló liberálisok ismét kimutatták a foguk fehérjét. Megmutatták, hogy milyen emberek is valójában. Nagyon fontos, hogy ezt a tanulságos történetet minél több magyar ember olvassa el, mert most valóban lekerült az álságos, hazug álarc a baloldali, liberális bagázsról.

Történt pedig, hogy egy Lakatos Zsolt nevű óraszakértő a Beszéljünk Órákról című TikTok-csatornáján kifejtette, hogy Tóth Gabi énekesnő csuklóján egy arany-acél Rolex Submariner márkájú óra látható, amelynek szakvéleménye szerint nagyon borsos ára van, közel hétmillió forint. Na több se kellett a baloldali, liberális hiénáknak, azonnal aljas, vérgőzös támadást intéztek az énekesnő ellen.

De valójában Tóth Gabi Origónak adott interjúja fájt nekik, ahol az énekesnő kendőzetlenül mondta el a véleményét az őt a hite és értékrendje miatt támadókról:

„Elképesztő vehemenciával jöttek nekem a magukat el- és befogadónak vallók. Én pedig azt mondtam: tudjátok mit? Igen. Ez az én értékrendem. Ez volt az én coming outom. […] Tudtam, ez csak egy szűk réteg, viszont nagyon hangosak. Azt gondolom, hogy ők gyűlölködnek az interneten.” 

Tóth Gabi szavait bizonyítandó, először az ismert baloldali, másságát fennen hirdető Kajdi Csaba (Cyla) modellügynökség-tulajdonos, influencer ugrott neki fröcsögve Tóth Gabinak:

„Olyan álszent és annyira köpönyegforgató – aranyanyám, de szeretem! –, hogy a hatalom pénzéből hétmilliós Rolex órában rongyolunk az elmúlt hét évben. Előtte 15 évig így lebbent a csöcs jobbról balra, most meg édesanya, keresztény, azt se tudjuk, hogy gazsuláljunk a Gábor Áron rézágyújában!” 

Elképesztő és mélységesen felháborító.

Az a kommunista csemete, Kajdi Csaba jegyzi ezeket a mondatokat, akinek a fölöttébb érdekes ifjúkorának Mező Gábor korábban már utána járt és meg is írta részletesen, csak néhány érdekesség a manapság a loveislove-ot fennen hirdető Cyla életéből: 

„ (…) Családja egyik ága Franciaországba emigrált. És, hogy ő az egész nyarakat ott töltötte. Nyaralások, karácsonyok. Párizs, Monaco, Nizza – az úgynevezett magasélet, elitsors, csillogás, divat s a többi, s a többi, s a többi. Ausztriában is sokat voltak, mert az apukája ott dolgozott. Meg ott is volt valami üzleti partnere. Mindezt a nyolcvanas években (…).” 

A cikkből kiderül az is, hogy Kajdi-mama a Vasas Szakszervezet munkatársa volt, az ap­parátus nemzetközi csoportjának ügyintézője. A papa pedig a hírhedt Interag egyik vezetőjeként tevékenykedett. Ezekről a komcsi külkervonalon mozgó figurákról, érdemes elolvasni Borvendég Zsuzsanna nagyszerű könyveit, amelyeket a témában jegyez.

De ez nem volt elég, megjelent Fluor Tomika is, aki a Twitter-oldalán a következőket írta Tóth Gabiról:

 „ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.” 

Fluor ezzel a viccesnek szánt mondatával nemcsak Tóth Gabit sértette meg, hanem a keresztény embereket is, hiszen nevetség tárgyává téve, lekicsinylő módon beszélt a hitről és a vallásról.

Nincs új a nap alatt. Ezek az baloldali, liberális megmondóemberek úgy gondolkodnak, hogy ők élhetnek fényűző, gazdag, trendi életet, hiszen ők a haladó gondolkodásúak. Aki viszont jobboldali érzelmű és – urambocsá! – a keresztény értékrendet képviseli, az járjon rongyokban, legyen szegény, mert ezt érdemli. Ha pedig a tehetségének és szorgalmának köszönhetően mégis elér valamit, azt azonnal támadni kell és megalázni. Innen már csak egy lépés a proletárdiktatúra, ahogy Pelikán József mondja A tanúban, amikor a prolik diktálnak. Ilyenkor pedig az következik, hogy (lumpen)proletariátus nevében erőszakkal elveszik másoktól az értékeiket, vagyontárgyaikat, amikért azok a becsületes emberek kőkeményen megdolgoztak. Ezt a világot szeretné, sírja vissza a komcsi csemete, Kajdi Csaba és ezek szerint a meglehetősen butácska Fluor Tomi is.

Ebből elég volt! Álljunk ki az értékrendünk mellett és védjük meg azokat, akiket azért ér bántódás, mert vállalják, hogy közénk tartoznak – gondolta magában elszántan Felhévizy és minden barátját és ismerősét értesítette az újabb liberális arcátlanságról.

Csak azért, hogy Kajdi úr is megértse: Je suis Tóth Gabi!

(Felhévizy Félix, magyarnemzet.hu)

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Lezajlott Budapesten a baloldal által szervezett brutális traktoros tüntetés, 5 autóval, 0 traktrorral – Videó

Ez igen! Nemzeti színekben pompázik az Országház