in ,

Végre! Vége a Klubrádiónak! Elő a pezsgővel!

Na végre!

Mindenszo.hu kommentár: na, végre! SZFE is nemzeti kézben, és a libernyák Klubrádió is elkussol végre! Ennyi. Lehet sivalkodni, fenyegetni minket az EU-ból, eddig is fenyegettek minket. Lehet vonulgatni, tüntetgetni, kit érdekel? SIVALKODJATOK! Mi pedig pezsgőt bontunk!

Jön majd a diktatúrázás, a New York Times cikkek, Jourová, American Watch akármi, Amnesty International. Helsinki bizottság, meg az összes szar! NEM BAJ: SIVALKODJATOK!


 

A Klubrádió szempontjából a lehető legkedvezőtlenebb ítéletet született kedden a Fővárosi Törvényszéken: az egyik utolsó gyűlöletrádió az ítélet miatt már csak vasárnapig használhatja az egyetlen frekvenciáját, így legfeljebb internetrádióként tud tovább üzemelni.

A kedvezőtlen ítéleten túl a Klubrádiót 200 ezer forint perköltség és továbbá 38 ezer forint illeték megfizetésére kötelezték. A rádió azután fordult bírósághoz, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa tavaly szeptember 11-én bejelentette. Elutasította a médiaszolgáltató kérelmét a frekvenciája meghosszabbítására.

A Klubrádió még fellebbezhet, de újabb jogerős ítélet nem várható február 14-éig, tehát aznap elkerülhetetlennek tűnik, hogy elhallgasson a rádió.

A bíróság azzal indokolta ítéletét, hogy a Klubrádió a korábbi jogsértései ügyében nem nyújtott be fellebbezéseket, azok jogerőssé váltak, így a két bírság kizáró okot jelentett a 92,9 MHz frekvenciajogosultság meghosszabbítására irányuló kérelem elbírálásakor.

Arató András, a Klubrádió elnöke és tulajdonosa szégyenteljesnek nevezte az ítéletet.

 

 

Media1 és vadhajtasok.hu nyomán

 

 

 

Oszd meg az örömhírt a barátaiddal is!

Már 5 millióan látták! Amerikában fellázadtak a rapperek a liberalizmus ellen! Videó

Agyad eldobod: Biden (Hugyosjózsi) is megszólalt a Klubrádió miatt és aggódik