in ,

Végre: tömeges felmondás a jobbik csicska-médiájánál: Havas is megy a levesbe

Sokaknak sms-ben mondtak fel

Na, végre egy jó hír a nyáron: az N1tv és az Alfahír is becsicskul szépen, úgy ahogy a Jobbik.

Többeknek sms-ben mondtak fel. Havasnak pedig azt mondták, hogy nyári szünetre küldik.


 

Havas nincs kétségbeesve
Az Alfahír szerkesztősége a Media1 egyik forrása szerint hat főre apad; a Szabad Európa szerint a korábban tízfős stábból mindösszesen négyen maradnak a portálnál két hónapon belül, továbbá ennyien maradnak az N1TV-nél is. A Media1 egyes forrásai szerint felmondtak Havas Henrik műsorvezetőnek is, aki Havas megmondja címmel vezetett műsort az online tévécsatornán. Ám amikor telefonon utolértük Havast, azt mondta,

annyit közöltek vele, hogy a műsorát a nyárra való tekintettel szüneteltetik
– tényleges felmondás tehát nem történt, de ha vége is lenne a munkának, Havas azt mondta, akkor sem esne kétségbe, mert „ez a 121. hely, ahol életem során vagyok, és most is sok más tevékenységen dolgozom”.

Havas tehát egyáltalán nincs kétségbeesve, egyébként az N1TV-ről elég pozitívan beszélt a Media1-nek a telefonban. Azt mondta, nagyon szabadon készíthette a műsorát, sosem szóltak bele a tartalomba, és azzal sosem törődött, hogy ki a tulajdonos.

Az Alfahír és az N1TV stúdiójának a bérleti szerződését is felmondták
A Szabad Európa cikke szerint sokaknak sms-ben mondtak fel, míg másokkal személyesen bontottak szerződést, anyagi nehézségekre hivatkozva. Többeknek indoklás nélkül mondtak fel, amit azért tehetnek meg, mert a munkavállalókat csoportos leépítésre hivatkozva fogják elküldeni – ebben az esetben pedig nem szükséges a szerződésbontás okát megindokolni.

A Szabad Európa arról is írt iparági források nyomán, hogy

már az Alfahír és az N1TV szerkesztőségének, valamint stúdiójának a bérleti szerződését is felmondták,
ugyanis egyelőre nem tudni, hogy a következő hónapokban mennyi pénzből gazdálkodhat a Jobbik pártalapítványa. A Media1 úgy tudja, hogy részben a Jobbik elnökségében az április 3-i súlyos kudarcok után kialakult személyi változásoknak is jelentős szerepe van az N1TV-nél és az Alfahírnél kialakult helyzetben.


– olvasható a mandiner.hu-.

 

No, így kell ezt pubikáim. Ez jó hír.

Ezt érdemlik.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Agyhalál: a sátánista Tóta W. „külügyi lófaszjóskának” nevezte Menczer Tamást – Nekünk is van egy elnevezésünk Tóta W.-re

A gyatra Gyurcsány gyatra-kormányozik – Bagoly mondja, Feri!