in , ,

Végre! Gulyás Gergelynek elege lett! Pert indít két baloldali propagandalap ellen

Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen – írja Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségimédia-oldalán.

Gulyás Gergely szerint a baloldali média napról napra újabb és újabb határokat lép át a rágalmazásban. Korábban a hazugságáradat a közéleti kérdésekre korlátozódott, ma azonban a baloldal már köz- és magánélet között sem tesz különbséget. 

AZ EZALÉNYEG.HU A CÍMBEN MÉG KÉRDÉSKÉNT, A CIKKBEN MÁR ÁLLÍTÁSKÉNT FOGALMAZZA MEG, HOGY KONCZ ZSÓFIA KÉPVISELŐTÁRSAM AZÉRT VÁLIK, MERT VELEM VAN VISZONYA, ÍRJA BEJEGYZÉSÉBEN.  

 

Ugyanezt a “hírt” a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli. Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismerem, kedvelem, az édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsülöm – fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

 

 

 

 

Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.

A baloldali sajtó hazugságözönében akár kézlegyintéssel is elintézhetnénk a még ma is ritka gátlástalanságot, de valójában a szélsőjobbot is keblére ölelő baloldal első számú online kampányújságáról van szó, amelynek csak Facebook hirdetésére 53 millió forintot költött a baloldal az önkormányzati választási kampányban.

 

 

 

ÉPPEN EZÉRT A (NÉVTELEN) CIKKEK SZERZŐI ELLEN FELJELENTÉST TESZEK ALJAS INDOKBÓL, NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT ELKÖVETETT RÁGALMAZÁS MIATT ÉS SZEMÉLYISÉGI JOGSÉRTÉS MIATT PEDIG POLGÁRI PERT INDÍTOK A KÉT BALOLDALI PROPAGANDALAP ELLEN – JELENTETTE KI GULYÁS GERGELY. 

A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely – Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő – civil szervezet javára – írta.

 

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

És már megint a balos véleményterror – új ellenségük ezúttal egy világhírű filmművész

A baloldal még nem tudja eldönteni, hogy sok, vagy kevés ember halt-e meg tavaly a járvány miatt – Teljes ellenzéki káosz a kommunikációban – De a hibás minden esetben a “Zorbán”