in ,

Végre egy jó hír! Trágár Blanka kilépett a Momentumból

Ennyi volt

Állítólag azért, mert nem lehetett a párt jelöltje a 2022-es választáson.

Kilépett a Momentumból Nagy Blanka, értesült az Azonnali. A portál úgy tudja, ennek az az oka, hogy a Bács-Kiskun megyei ellenzéki aktivista nem lehetett a párt jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson. A Momentum ugyanis most vasárnap tartja a küldöttgyűlését, ahol erről döntenek. Nagy Blanka 2018 végén, 18 évesen egy Bács-Kiskun megyei gimnazistaként lett ismert. Az azóta a Szegedi Tudományegyetemen tanuló lányt a magyarországi média tette ismertté egy tavaly decemberi tüntetésen előadott beszédét követően, amelyben úgy fogalmazott: „Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.

Címlapon a Magyar Narancsban

Nagy Blanka az ellenzéki közvélemény akkori aktuális messiásaként szerepelt a Magyar Narancs címlapján és Bayer Zsolt Echo TV-s műsorában is. Előbbiben a diákaktivista és a szónok szavakkal jellemezték, utóbbiban „egy igazi, kretén, barom állatnak” nevezték. A 2019-es EP-választási kampányban csúcstalálkozót kezdeményezett vele Frans Timmermans, az Európai Bizottság szocdem alelnöke is, aki az európai szocialisták csúcsjelöltje volt.

Nagy Blanka és Frans Timmermans

Nagy Blanka azonban végül nem az MSZP-nél kötött ki, akiknek Timmermans kampányolni jött Magyarországra, hanem a Momentumnál, be is lépett a pártba. Akkor még így fogalmazott egy posztban, amely Facebook-oldalán már nem elérhető, ám a bejegyzést akkor szemléző hvg.hu-n még most is olvasható: „Így, lassan egy év után döntöttem. A politikai pályafutásomat a Momentum Mozgalom lila színében fogom folytatni. Azért, mert bennük láttam egy olyan lehetőséget, amely a változás irányába tudja terelni a jelenlegi helyzetet. Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó, amely most kezdi felépíteni a múltját, a jelenét, s a jövőjét. Számomra fontos, hogy egy olyan csapattal dolgozzak együtt, akik pontosan tudják, hogy a mai 21. századi embernek miféle életmódra, világra van szüksége.”

Nagy Blanka a 2019-es önkormányzati választáson összellenzéki jelöltként indult az önkormányzati képviselőségért Kiskunfélegyházán, ám mindössze 20 százalékot szerzett, így nem jutott mandátumhoz – írta az Azonnali.


 

 

Akkor ennyi volt a közéletben a trágárkodás.

Várható volt. Ahhoz képest, ameddig szokták a libernyák oldalon, ő egészen sokáig húzta.

Mindig ez van. Jön egy szerencsétlen hülye, akit kihasználnak, a nagypolitika pedig dobja, mint a rongyot.

Azért ez jó hír! Bontunk is egy sört gyorsan.

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      A Civil Kör nagyon kiakadt amiatt, hogy Orbán Viktor cikkét letiltották – Videó

      Vége! Ezt is tönkretették! Leáll a Bubi!