in ,

Végjáték! Egyre közelebb a Jobbik szakadása – Jakabék nekimentek a párt tagjainak

Egyre kevésbé beszélhetünk Jobbikról, mint pártról.

Egyre kevésbé beszélhetünk Jobbikról, mint pártról. Mióta Jakab Pétert az összes vezetői pozícióból kidobták, a “melósok védőszentje” egyre élesebben megy szembe korábbi társaival és ez igaz a híveire is. Jakab saját kezdeményezéseként értelmezhető a nemrégiben feltűnt “A Nép Pártján” elnevezésű Facebook-oldal, amivel minden valószínűség szerint egy új pártot vagy mozgalmat szeretne megalapozni. Ezen az oldalon tűnt fel az a meglehetősen érdekes bejegyzés is, amelyben a Jobbik jelenlegi frakciótagjait megélhetési politikusoknak nevezik, nem mintha ezzel vitatkoznánk, azonban érdemes lett volna átgondolni a kijelentést, hiszen jelenleg még Jakab Péter is a párt frakciójához tartozik.

A Nép Pártján közösségi oldal meglepő bejegyzésére hívta fel a figyelmet a Mandiner, amely a Jobbik rövidesen távozó frakcióvezetőjéhez, Jakab Péterhez több szállal is kötődik. A szervezet a bejegyzését azzal a kijelentéssel kezdte, hogy „a Jobbik elnökségének és frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak, akiknek sokkal fontosabb a pénz, a hatalom, mint a Haza sorsa”. Majd azzal folytatták, hogy az ellenzéki párt vezetősége „becsapta a tagságot, a választókat, és azokat nézik semmibe, akik az elmúlt két évben végigdolgozták az előválasztási és országgyűlési kampányt. Azokat, akik munka mellett, a szabadidejüket áldozva dolgoztak az Orbán-rezsim lebontásáért”.

A közleményből az is kiderült, hogy az elmúlt napokban több Jobbik-szervezet is feloszlatta magát. Többek között Bőcs, Abaújszántó, Tarcal, Tiszaújváros, Borsodszirák, Vaja, Csaholc, Létavértes, Vámospércs és Gesztely településeken.

 

Nem asszisztálunk tovább ahhoz a vezetéshez, amely összekacsint a Fidesszel, és a Jobbik elnökét, Jakab Pétert megpróbálták feláldozni, kivégezni az Orbán-rezsim érdekében. A Jobbik feladhatja a küzdelmet, de mi soha. Mi nem alkuszunk a Fidesszel, hanem küzdünk ellenük, és ezzel együtt egy jobb Magyarországért. A végsőkig! Maradunk Jakab Péterrel, maradunk a Nép pártján!

– zárták közleményüket, arról nagyvonalúan megfeledkezve, hogy Jakab Péter jelenleg is a párt frakciójának tagja, tehát a Jobbikban továbbra is vezető szerepet tölt be.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Hamis Gyurcsány követőinek nagy része a közösségi médiában? Íme Feri thaiföldi rajongói

Rohadt jó a műsor! Fegyőr is nekiment a népszavazási dolog miatt Ujhelyinek!