in ,

Vége! Beismerte Pikó – Pikó András: Az a problémahalmaz ami itt van, túlnő rajtunk – Kosz, fertő, bűzőlgő mobilvécék, hajléktalanok, alkoholisták, elhanyagolt önkormányzati házak, gyatra útfelújítások, megoldatlan problémák

Többnyire ezek jellemzik a Népszínház és a Csarnok negyedet a lakosok szerint.

Népszínház utca eleje, bűzölgő mobilvécé, mögötte dolgát végző „úriember”, bűz, szemét, utcán fekvő hajléktalanok, villamosból szemetet kidobó „lazacsávók”.

 

 

 

Az utcán végighaladva bezárt üzletek, további szeméthegyek, teli kukák. Már ahol még maradtak kukák, miután Karácsony Gergely 3 ezret leszereltetett Budapesten.

 

 

Csövesek, drogosok, szemét
A Teleki téren a mobilvécét éppen most mosták ki, a parkban is most vágták a füvet. Talán csak nem azért, mert aznap tartott itt fórumot a baloldali vezetésű önkormányzat? Ilyenkor mintha kicsit flottabul menne minden. De aztán vissza a régi kerékvágásba: vizeletszag, szemét, hajléktalanok, utcán dorbézoló alkoholisták, megállókban üldögélő bódult drogosok.

 

 

A Rákóczi téren is szinte mindenhol szemét, már kora délután is alvó hajléktalanok a metrókijáratnál. A környező utcák se jobbak, a nemrég felújított Déri Miksa után végigsétálva is szemét, a padok jó része „befoglalva”.

 

 

 

 

A Víg utca pedig nemsokára Vígabb utca lesz: többen attól tartanak, hasonló lesz a helyzet, mint a Harminckettesek terén. Ahol a valódi lakossági egyeztetés nélkül parkolóhelyeket szüntettek meg, padokat, székeket helyeztek ki, amelyeket azóta többnyire alkoholisták, hajléktalanok használnak.

 

 

Egy másik hölgy hosszan sorolja közössége problémáit: az évek óta leomlott önkormányzati ház balesetveszélyes kerítését, a bulizók hangoskodását, a Csarnok negyedből hiányzó kutyafuttatót, a Német-József utca sarkán hónapok óta álló közműfelújítást, az Őr utca kókler aszfaltozását.

Átverés az egész: Pikó és a baloldal négy éve csak ígérget
A baloldali városvezetők ugyanakkor sorra nagynak tűnő fejlesztéseket sorolnak, mikrooázisokról beszélnek az Alföldi-Népszínház sarkán, hamarosan (eddig négy év telt el…) új vécéről a problémákkal teli II. János Pál pápa térről. Amelyet szintén „hajléktalanok”, emberi ürüléktől bűzölgő fák és bokrok uralnak.

 

 

 

Az évek óta ígért játszótér felújításról is csak annyit mondott a DK-s Stettner István, hogy jövőre megújulhat… De mélyen hallgatnak a korábban Erőss Gábor (P) alpolgármester által éveken át nagyon követelt, majd ígért 99-es busz Népszínház utcai végállomásának áthelyezéséről. Erről csönd van, illetve Rádai Dániel (Momentum) alpolgármester annyit mondott:

rosszul állnak vele. Sőt, az is lehet, hogy csuklós buszok lesznek a mostaniak 99-esek helyett, és járatritkításra is lehet számítani.

A balliberális képviselők dupla pénzért dolgoznak, de a kerületiekkel nem foglalkoznak
A kerületben dúló hajléktalan-problémával kapcsolatosan, Pikó András mossa kezeit és a kormányra igyekszik hárítani a felelősséget, szerinte a köztisztaságért ők mindent megtesznek. Közben azt is bevallja, a problémahalmaz, ami itt van „túlnő” rajtuk.

 

 

 

 

Ezek szerint ami a kerületben van, azért a városvezető nem felelős és kiszúrja a lakosság szemét a baloldal, agyonunott és valótlan politikai mantrájával. Teszi ezt úgy, hogy megduplázták a balliberális képviselők saját fizetésüket, és bár 45 milliárd forinton „ülnek” csak idén, nem fejlesztik a kerületet, nem segítik az itt élőket. Sőt, még le is húzza a lakosságot a parkolásért, amiből további bevétele van a testületnek.

 

 

(hirnyolc.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Legyen már béke!!!! Újabb magyar áldozata van a háborúnak: életét vesztette Budai József

Ez az ország szégyene! – Így néz ki ma Budapest, így néz ki Pikó András kerülete