in ,

Varga Judit is kiakadt: az ellenzék ne gátolja a munkánkat – Mutatjuk miért akadt ki

Varga Judit igazságügyi miniszter arra kérte az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjait, hogy ne gátolják a kormány munkáját

Varga Judit igazságügyi miniszter arra kérte az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjait, hogy ne gátolják a kormány munkáját a gyermekek, a családok és a nők védelme érdekében. A miniszter erről közösségi oldalán hétfőn közzétett bejegyzésében írt.

A minisztert hétfőn hallgatta meg az Országgyűlés Európai ügyek bizottsága. A bizottsági ülés után Varga Judit azt írta Facebook-oldalán, hogy igazságügyi miniszterként és családanyaként kiemelt feladatának érzi a családok, a nők és a kisgyermekek védelmét.

Sokat tettünk azért, hogy a családok garanciákat, a nők biztonságot, a kisgyermekek pedig megfelelő védelmet kapjanak akkor, ha szükséges”

– tette hozzá. A miniszter szerint nagy a felelősségük, mert „a hazai politikában nincs más szereplő, aki szembe merne szállni az erőszakos brüsszeli szexuális ideológia-terjesztéssel. Nincs más, aki megállítaná az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél” – írta.

Varga Judit hozzátette: tudja, hogy az „Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjai nem fordulhatnak szembe Brüsszellel”.

„Ezért csak arra kérem őket, hogy a gyermekeink, a családok és a nők védelme érdekében ne gátolják a munkánkat!” – írta. A miniszter azzal zárta bejegyzését: „védjük meg gyermekeinket az erőszakos szexuális propagandától és hagyjuk meg a lehetőséget a magyar családoknak és az édesanyáknak, hogy ők neveljék saját gyermekeiket!”

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Kötter Tamás nagyon kiakadt, hogy a 444 elhallgattatta Deák Dánielt

Fogalmunk sincs, hogy egy angolul sem tudó, bukott, analfabéta politikus, minek találkozik külföldiekkel?