in , ,

Váncsa István megint nekiment Orbán Viktornak, de Váncsa nem vette észre, hogy lóg a szakálláról egy pörkölt darabka

Mert aki igénytelen, az igénytelen

Váncsa újra itt van. 

Ő az a félművelt csávó, aki anno a Heti Hetes Tetvesben éveken át tudományosan próbált mindent megmagyarázni, miközben nem értett semmihez. A helyzet nem változott, csupán annyit, hogy Heti Hetes már nincsen, de Váncsa továbbra sem ért szarhoz sem.

Természetesen úgy érezte, hogy neki is kell egy kis epét hánynia a tusványosi beszéd kapcsán. Így is tett. Szerinte (Váncsa elvtárs) Orbán Viktor beszéde figyelemelterelés, mint mindig minden tusványosi beszéd. Hát persze, Váncsa elvtárs! Sok ezer fiatal, politikus, vitázó fél, Tőkés László, és a miniszterelnök összegyűl immáron sok-sok éve Tusványoson, hogy eltereljék a figyelmet! Figyelemelterelő koncertek, figyelemelterelő beszédek, figyelemelterelő viták politikusokkal, hát hogyne, kedves Váncsa elvtárs. Ön mindig mindenkinél mindent folyton jobban tud! Ön mindenhez ért! Mindenhez is!

Csak egy apróság zavar csupán: még mindig ott lóg arról a ronda szakálláról a pörköltszaft. Nem ártana egy kicsit igényesebben lenni, Váncsa elvtárs. Itt az idő!

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Figyelem! 15 alapvető termék ára Szlovákiában 2-2,5-szeresébe kerül, mint nálunk

A Föld S. Péter nevű szardarab betegnek nevezte Orbán Viktort – Nem büntetőkategória ez véletlenül?