in ,

Van Isten – Összeomlott a Simicska-birodalom: megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

Április 11-től megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

Mindenszo.hu kommentár: sajnos egy ilyen gyűlölködő sajtótermék-birodalommal nem tudunk szolidaritást vállalni.
Azt a fröcsögést, amit a Lánchíd Rádióban pattogó, rendkívül rossz arcú Sprőd úr (Perjés Zoltán) levágott: utánozhatatlan. Végre vége.
Az egykor szebb napokat látott Magyar Nemzetért meg egyenesen vérzik a szívünk. Pethő Sándor forog a sírjában. Nem ezért hozta létre a Magyar Nemzetet, hogy ilyen dicstelen állapotban bukjon meg. Szégyen és gyalázat!

 

 

Összeomlott a Simicska-birodalom: megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

Április 11-től megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió. A Heti Válasz új tulajdonost kereshet magának. Simicska Lajos nem finanszírozza tovább a tulajdonába tartozó médiatermékeket.

 

A Simicska Lajos tulajdonában álló Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt 2018. április 11-től beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma 2018. április 11-én jelenik meg – közölte a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft.

Április 11-én megszűnik a Magyar NemzetForrás: MTI/Faludi Imre

A Lánchíd Rádió Kft. ezzel párhuzamosan közölte, hogy éjfélkor elhallgat a rádió. A Simicska-médiaportfólióhoz tartozó Hír TV-t ugyanakkor nem zárják be, tovább sugározhat, ám ott is „racionalizálás lesz”.

Sajtóinformációk szerint a Heti Válasz egyelőre nem szűnik meg, új tulajdonost maguk kereshetnek.

Úgy tudjuk, hamarosan Kálmán Olgát is elbocsátják a Hír Televíziótól, mivel négymilliós fizetését nem tudják már fizetni. Mindez alátámasztja azt az értesülésünket, hogy Simicska drámaian csökkentette a Hír TV költségvetését. Ezzel párhuzamosan pedig a másik Simicska-portfóliónál, az Indexnél teljes a pánik.

Közben úgy tudjuk, felmerült, hogy Ungár Péter megvenné a Heti Választ, de az is szóba került lapinformációk szerint, hogy az egész Magyar Nemzet lapkiadót vásárolja meg.
(origo.hu)

Az éppen összedőlő Simicska médiabirodalom egyik maradványa páros lábbal beleszállt a mindenszo.hu-ba és Jurák Katába

ITT A MAGYARÁZAT – A 18:30 és 19 órás adatok közti különbség oka: