in ,

Vajon mennyi pénzt kapott a 700 ezres adatbázisért Hadházy Ákos?

Egy apró kérdés…

Budapest, 2019. június 5. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az európai uniós ügyészséghez csatlakozás ügyében tartott aláírásgyűjtésről rendezett sajtótájékoztatón, a háttérben az aláírásgyűjtő ívek az Országházban 2019. június 5-én. Összesen 680 ezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Magyarország csatlakozzon az uniós ügyészséghez. MTI/Bruzák Noémi

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az ellenzék a különböző online kampánytechnikákon túl milyen adatbázisokra építhette az önkormányzati választásokat. Ezekre:

Íme a fővárosi ellenzék adatbázisai – Ha ezt a választóik tudnák…

 

Ebből az egyik kiemelkedő adatbázis, az az a 700 ezer aláíró, aki Hadházy Ákosnak írt alá naivan azért, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez.

Az aláírást egyébként az adatvédelmi Ombusdman illegálisnak, és törvénytelennek nevezte, mégpedig azért, mert az adatbiztonságra egyáltalán nem ügyelt Hadházy Ákos.

Felmerül a kérdés továbbá, hogy Hadházy Ákos mit kezdett ezzel a 700 ezer aláírással? Mert a jelek szerint az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz biztosan nem használta fel, ugyanis Brüsszel felé semmilyen módon nem juttatta el az igényt, hogy “Bizony itt ennyien csatlakozni akarnak az Európai Ügyészséghez”. Amúgy sem volt az aláírásnak eleve semmilyen jogi következménye, nem népszavazás céljából gyűjtötte azokat, hanem csakis a nevek, címek, telefonszámok, emailek kellettek, méghozzá az ellenzéknek. Ebből pedig egyenesen az következik, hogy Hadházy Ákos 700 ezer aláíró adataival KERESKEDIK! Eladta feltételezhetően az ellenzéknek!

Vajon mennyit kapott érte? Jó lenne tudni…ez ugyanis bűncselekmény.

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Több magyar szavazott Tarlósra, mint Karácsony G.-re! Itt vannak a számok!

Apáti Bence – A Jobbik oda jutott, hogy az ’56-os hősöket gyalázza