in ,

Vagy Trump marad az elnök, vagy széthullik Amerika

A képlet roppant egyszerű

Bidenék és a mögötte álló Háttérhatalom már annyira sem ad a látszatra, hogy a szenátusi választáson megismételték Georgiában a csalásokat. 

Erről itt írtunk:

BRÉKING! Bidenék Georgiában is csaltak! Működésben a Dominion. 91%-nál még a Republikánusok vezettek, aztán megfordult az eredmény

 

Nem is érdemes túl sokat elemezni az amerikai helyzeten, mert aki kicsit is figyelte az amerikai eseményeket, annak annyira nyilvánvaló, hogy mi folyik odaát.

Most kaptuk! Már 100 ezren látták! Puccskísérlet zajlik Amerikában + bizonyítékok | Videó

A csalás  ténye már minden olyan ember számára világos, aki nemcsak CNN-t, HVG-t, Reuterst, 444-et, és 24.hu-t, szeretlekmagyarorszag.hu-t (ők különösen Biden seggnyalói) olvas, tehát idegen szóval, a mainstream médiát. Minden egyéb forrásból, Twitterről, a Newsmaxról, netán a One America News Network-ből, vagy a Breitbartról megtudhatja, mi is folyik valójában Amerikában.

Nem irigyeljük a Trump családot, a poklon mennek keresztül.

 

Több mint 60 millió amerikai rendkívül dühös, és hamarosan másik, legalább 60 millió Biden szavazó is dühös lesz, mert rájönnek, hogy Biden és csapata őket is átverte. Csalással sehol a világon nem érdemes nyerni. Mindig, minden kiderül.

Mi nem szoktunk jósolni sosem, nem vagyunk szürkepulcsis Kéri László, vagy professzor Török Gábor, de a logikus gondolkodás sokszor képes arra, hogy megmutassa, mi vár Amerikára.

Két választása van az USA-nak:

  • Vagy Trump marad az elnök
  • Vagy a csalást nem tűrő nép, az államok és a szenátorok, kormányzók megelégelik az egészet, majd kilépnek az USA-ból, független államok jönnek létre, azaz széthullik Amerika

 

Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

BRÉKING! Bidenék Georgiában is csaltak! Működésben a Dominion. 91%-nál még a Republikánusok vezettek, aztán megfordult az eredmény

Bréking! Amerikaiak betörtek a Capitoliumba! Lövöldözés is van! Itt az élő videó!