in , ,

Vágó Istvánnak: el a kezekkel Trombitás Kristóftól!

Hé, Pityu!

Na, szevasz Pityu!

Nem igazán értjük, mi bajod Trombitás Kristóffal.

Megírta a véleményét, pont úgy, ahogy Te szoktad Orbán Viktorról, meg a nemzeti oldalról. Szólásszabadság van, jogod van hülyének lenni, Pityu! Joga van Trombitás Kristófnak is megírnia a véleményét. Akkor is szólásszabadság van, ha most végre elhallgat ez a gyűlölködő szarhalom, amit Klubrádiónak hívunk! Csakis a belpesti libernyák értelmiség hallgatta, 9 millió 900 ezer embernek fogalma sincs, mi az a Klubrádió. Senkit sem érdekel. Tartsák be a törvényeket, és akkor szólhat a rádiójuk. Nem tartották be, hát nem fog szólni. Pityu, nincs ebben a történetben több, hiába nyivákolsz.

Trombitás Kristófot pedig hagyd békén! Akkor nem nyílt ilyen nagyra a pofád, amikor a DK-s haverod lopta az áramot Nidermüller hivatalában! Akkor sem ugattál, amikor megengedhetetlen módon beszéltek elvbarátaid Varga Juditról. Akkor is mélyen hallgattál, amikor Niedermüller barátod bezárta a zsidó rádiót, antiszemita módra! Akkor is kussoltál, amikor Hiesz György és László Imre illegálisan beoltatta magát. És akkor is mélyen kussoltál, amikor Baranyi Krisztina megengedhetetlen, antiszemita kijelentéseket tett.

Amíg ezeket nem ítéled el, hallgass Klubrádió ügyében is! És ha már elhatárolódtál azoktól, akiktől el kell, utána megszólalhatsz, de addig nem!

Köszi! Puszi!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A bolgár nő szerint a Klubrádió hozzá tartozott a mindennapokhoz – Hát mostantól nem tartozik!

Megdolgoznak a listát helyért: Áki és Detti a Klubrádiónál bohóckodtak