in ,

Vágó István megfenyegette Nagy Ferót

Miután útszéli hangon szidta a DK politikusa, a kereskedelmi televízióktól elzavart Vágó István az Artisjus új vezetőjét (Német Alajost, a sikeres zenészt), Nagy Feró kemény hangon bírálta a bukott tévést. Ezután Gyurcsány politikusa ismét megszólalt.

 

Nagy Feró – ahogy az Origó is megírta – így bírálta a bukott tévést:

„Hé Vágó István! El a kezekkel Német Alajos Lojzitól! Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!? Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvízműsorban és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelő bizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni. Lojzi egy kitűnő zeneszerző, zenész, egy rendkívül szerény csendes ember, a dalait Kárpát medence szerte ismerik éneklik. Na most kussolj el! De gyorsan!!!!

 

Vágó István erre hazudozásokkal válaszolt. Idézzünk néhányart:

„Van azonban néhány megjegyzésem a Kossuth-díjas szavaihoz: Nem emeltem kezet Lojzira. Továbbra is bárkit merészelek a számra venni, még Nagy Ferót is. Nem bukott celeb a jelenlegi státuszom, hanem Feró új elvtársai által kirúgatott egykori tévés műsorvezető. Lehet, hogy megbuktam basszusgitározásból, de nem emlékszem, melyik koncertemen üdvözölhettem volna a veterán zenészt, ahol ezt megállapíthatta volna.”

Meg: „Hogy miért lett volna kamu bármelyik kvízműsorom, annak a bizonyítása érdekelne.

 

Ha arra gondol, hogy előre ismertem a kérdéseket a Milliomosban, akkor Feró ne sunnyogjon,
mondja ki, és ennek cáfolatát akár bíróság előtt is bemutatom. Nem vagyok a BKV felügyelőbizottságának tagja. Az új Kossuth-díjas új stíljében válaszolok. Hát egy nagy büdös francot!

Ennek a világnak akarunk véget vetni.”

 

Természetesen szidta Német Alajost, természetesen bukott celeb Vágó István, akit azért nem dolgoztat egyetlen kereskedelmi tévé sem, mert népszerűtlen. Természetesen – ahogy a többi, külföldi vetélkedőben – Vágó István pontosan tudta előre a kérdéseket, és így a válaszokat is, csak valamiféle lelki szükségletet érzett Vágó, hogy megpróbálja elhitetni a világgal, hogy ő mindenhez ért. Nem egy félművelt „kvízprofesszor”, hanem valóságos polihisztor.

És természetesen a BKV járműjavítójának a felügyelő bizottsági tagja.

 

Az utolsó mondata viszont érdekes: véget akar vetni Nagy Feró világának. Azaz, megfenyegeti a Kossuth-díjas zenészt. Nehéz ezt másképp magyarázni. Bár kétségtelen: egy Gyurcsány-párti politikustól természetesen nem meglepő a fenyegetés.

(origo.hu)

Add tovább!

Elfogták a férfit, aki betörte a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát

Bizonyíték: Vágó István bizony a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottsági tagja – Tehát Vágó hazudott