in ,

Üzenet Jámbor Andrásnak Tanácsköztársaság ügyben – Úgy látjuk, hetedikes töri tanárt kell játszani

Úgyhogy tessék leülni gyerekek, te is, Jámbor András

Jámbor Andris Őszirózsás Forradalma csupa jóság, és fantasztikus esemény, ahol tömeggyilkosságnak nyoma nincs, mindenki boldog, mosolyog és demokrata, Károlyi Mihály természetesen pedig egy nagyszerű ember volt.

Amikor belevágtunk a mindenszo.hu nevű „dologba”, kevéssé gondoltuk, hogy feladatunk lesz a hetedikes töri tanár eljátszása is. Márpedig most ezt kell csinálnunk a tegnapi őszirózsás forradalmat és Károlyi Mihályt megünneplő Jámbor András bejegyzése miatt.

Úgyhogy tessék leülni gyerekek, te is Jámbor Andris, rád külön kitérünk majd, mert mint mindig, a  lényeget a kommunisták (így Jámbor Andriska is) mindig elhazudják.

Jámbor Bandika, kapaszkodj:

 

A Pesti Napló 1921. március 6-án már azt közli: „Az olasz rendőrség letartóztatta Károlyi Mihályt.” A lap római tudósítója jelenti: „A felső-olaszországi zavargásokkal kapcsolatban az olasz hatóságok megállapították, hogy a kommunisták külföldről pénzt kaptak és külföldi agitátorok tartózkodnak az ipari centrumokban. A rendőrség gyanúja többek között Károlyi Mihály ellen irányult, aki az utóbbi időben különböző felső-olaszországi városokban bukkant fel. […] Károlyi Mihály római lakásában házkutatást tartottak és ebből az alkalomból leveleket és egyéb iratokat találtak, amelyekből gróf Károlyi összeköttetése az orosz bolsevistákkal kétségtelenül kitűnik. Igen sok pénzt is találtak nála, és az egyik pénzcsomag a »szovjet« fölírást viselte. Miután gróf Károlyi a büntetőtörvénybe ütköző működést fejtett ki, az olasz rendőrség letartóztatta. Mint a lapok jelentik, Károlyit Pontebbán át ki fogják toloncolni az országból. A rendőrség előtt kijelentette Károlyi, hogy Olaszországon át Portugáliába akart utazni, hogy ott letelepedjék.”

 


 

Akkor ennyit az „ártatlan” Károlyi Mihályról, aki természetesen semmiért sem felelős….és hogy Károlyiék mennyire „nem voltak bolsevisták”. Á, dehogy.

Jámbor Andriska: hozd ki az ellenőrződet! EGYES!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Bohár Dániel: a milliárdos vörös báró Bige László háborút hirdetett a kormány ellen.

A Hősök terén is őrtüzet gyújtottak Székelyföldért