in

Utcai háború és lövöldözés Kerepesen, legalább száz ember harcolt egymással – A TEK rakott rendet – Videó

Két család tagjai összeverekedtek Kerepesen: legalább százan “feszültek egymásnak”, és lövések is dördültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kedden a police.hu oldalon.

 

HÁRMAN MEGSÉRÜLTEK, HÁROM EMBERT PEDIG ŐRIZETBE VETTEK A RENDŐRÖK, MIUTÁN A KÉT CSALÁD TAGJAI ÖSSZEVEREKEDTEK A KEREPESI GYÁR UTCÁBAN SZOMBAT ESTE
– írta a PMRFK.

Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt.

Mivel nem engedelmeskedtek a rendőri felszólításnak, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték a helyszínre, amely elfogta az addig a házban bujkálókat.

A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek – áll a rendőrségi közleményben.
A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak és fegyverszakértői vizsgálatra továbbítottak. Az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverekről van szó.

VIDEÓ:

 

(origo.hu)

 

(a kezdőkép nem az eseményen készült, szemléltető fotó csupán)

 

Add tovább!

Ne fürgyé’ le! Jó büdös lehet nyugaton – Az EU ajánlata az embereknek: mossunk és fürödjünk kevesebbet

Bréking! Orbán Viktor: háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – Videó