in ,

USA 2017 – Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet

Hajrá Trump!

A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális világba. Nagyobbat nem is tévedhettek volna Sorosék!Trump nyélgázzal indított és – akárcsak a kampányában – nem kikerülte az akadályokat, nem lavírozott, hanem faltörő kos módjára áttört rajtuk.

Az évet egy nem hagyományos sajtótájékoztatóval indította a megválasztott, de még be nem iktatott elnök. Nyilvánvalóvá tette, hogy a kampányban tett ígéreteit komolyan gondolja és végre is akarja hajtani. Ennek lényege: „Amerika az amerikaiaké!”. Az Obamacare eltörlésével gyakorlatilag teljesen lenullázza elődje politikai hagyatékát. Az is nyilvánvalóvá vált, hogy tervei sok ponton egybecsengenek az illiberális világot meghirdető orbáni politikával: ragaszkodott a bevándorlás szigorításához, többi között a fal építéséhez a mexikói határra. Nem tett le a nagyarányú adócsökkentésről, a munkahelyteremtésről, a hazai vállaltok támogatásáról.

Közben a bukott Soros-Obama-Clinton klán folytatta a Trump elleni mocskos kampányt. Soros fizetett ügynökei lázítottak országszerte, még a beiktatás előtt is zavarkeltéssel, mocskolódással próbálták megakadályozni Trumpot abban, hogy átvegye az országirányítását, majd az eskütétel után a lemondatását akarták elérni. Egyesek odáig mentek, hogy törvénytelenségre próbálták rávenni az elektorokat, míg mások – köztük egy pornókirály – elmebeteg összeesküvése elméleteket gyártottak és terjesztettek Trump győzelmével kapcsolatban. Aztán év közben, ahogy egyre frusztráltabbak lettek a liberálisok, egyesek a leváltását kezdeményezték, a legundorítóbb politikusaik pedig már Trump meggyilkolását vetették föl.

Trump azonban nem hátrált, holott a saját pártja – a pártvezetők ígéretei ellenére – sokszor nem állt mögötte.

Az eskütétel után aztán neki is állt dolgozni az elnök. Annak ellenére, hogy már stábját nehezen tudta csak összeállítani, mert amint szóba került valaki, az illető rögvest a balliberális elit illetve média alpári és sokszor hazug támadásainak kereszttüzébe került. Sorosék arra utaztak, hogy azokat az embereket kilőjék Trump mellől, akik az illiberális – amerikai szóhasználattal: alt right – kampányát győzelemre vitték az elnökválasztáson. Sok esetben sikerrel jártak, hiszen az elnök számos közeli munkatársának hamarosan – voltak, akiknek pár nap után – távozniuk kellett, olyan erős médiakampány indult a lejáratásukra. Így járt például a magyar származású elnöki tanácsadó. Gorka Sebestyén is, akit állandóan antiszemitának gyaláztak.

Közben azért nem feledkezett el az őt gyalázó Soros-Obama-Clinton klánról sem, nem kímélte őket, ha kellett, keményen visszavágott.

A bukott elnökjelölt, Hillary nem bírt magával, többször alpári módon támadta az elnököt és maga is nagyban gerjesztette az indulatokat. Hillary egyébként nem láthatóan nem épült föl a választási vereség okozta idegösszeomlásából és képtelen volt megemészteni az újabb kudarcot. Radásul, mint kiderült, még akár törvénytelen eszközöket is bevetettek a győzelem érdekében. Egy idő után már nem csak Trumpot, hanem Obamát és a saját pártját is hibáztatta. Szerinte mindenki hibás volt, csak ő nem… Ezt persze nem mindenki hagyta szó nélkül, különösen azok után, hogy kiderült, Hillary javára elég erőteljesen csaltak a demokraták oldalán, de még nagyobb volt a döbbenet, amikor kiderült, hogy a bukott elnökjelölt a saját pártját lényegében meglopta, kifosztotta

Soros a legaljasabb mocskos kampányt vetette be Trump ellen. Folyamatosan azt híresztelték, hogy Trump a kampányban összejátszott az oroszokkal, sőt, az oroszok közbeavatkozásának köszönheti a győzelmét. Ezzel gyakorlatilag folyamatosan kétségbe vonták a legitimációját. Mindezt egy olyan aktára alapozva, amely – mint utóbb kiderült – hallomásokra épült és Hillary rendelte meg a kampányban Trump ellen… Soros még akkor sem hagyta abba ezt a lejárató aljas akcióit, amikor kiderült, hogy tulajdonképpen inkább Hillaryt pénzelték az oroszok, sőt, Obama és Hillary emberei heti szinten találkoztak orosz illetékesekkel, diplomatákkal.

A vizsgálat, amelyet a balliberális elit kierőszakolt az „orosz kapcsolatok” kivizsgálására azóta is folyik, ám mindeddig semmi lényegit nem tudtak előásni Trump ellen, arra azonban kiválóan alkalmas, hogy a közvéleményt folyamatosan az elnök ellen hangolják és kétségbe vonják a legitimitását. A vádak között olyan szánalmas állítások is voltak, hogy Trumpot öt nő fölajánlásával akarták megvesztegetni…

Az év közben zuhant Trumpra és a világra az egyre őrültebb módon viselkedő Észak-koreai diktátor ügye. A bomlott elméjű kommunista zsarnok rakétatesztjeivel és állandó fenyegetőzésével valóságos háborús pszichózist okozott. Trump itt sem követte a liberálisok által ajánlott és eddig követett „tárgyalgatunk és engedgetünk és megússzuk valahogy” taktikát. Az elmebeteg zsarnokkal úgy bánt, mint egy elmebeteg zsarnokkal, nem pedig mint egy potenciális tárgyalóféllel. Trump nem félt nyíltan megfenyegetni az Észak-koreai diktátort, egyértelművé téve, hogy ha kell, a teljes fegyverarzenált beveti az Egyesült Államok és szövetségeseinek védelme érdekében. A diktátor, bár sokáig még inkább fenyegetőzött, lassan kezdi belátni, hogy Trumpot nem fogja engedményekre bírni, mint a korábbi liberális vezetőket… A kardcsörtetésnek valószínűleg nem lesz vége, de egyrészt nem lett igazuk azoknak a jajongóknak, akik Trump politikája kapcsán atomháborút vizionáltak, másrészt Trump bebizonyította, hogy a zsarnokkal tárgyalások és engedmények nélkül hatékonyabban lehet bánni.

Ugyanígy szinte világháborút vizionált a balliberális média és világ, amikor Trump, eleget téve az USA régóta érvényben lévő törvényének Jeruzsálemet ismerte el Izrael fővárosaként. Jószerével nagyobb lázadás volt az USA balliberális köreiben, mint az arab világban. És persze ebből sem lett, nem hogy világháború, de még egy nemzetközi válság sem…

De Trump a hazai vizeken sem tétlenkedett és meghátrálás, tárgyalgatás helyett bátran beleállt a csatákba a számára fontos kampányígéreteinek végrehajtásáért. Egyik legfontosabb ígérete – és ebben elvileg kivételes egységben állt mögé a republikánus párt is – a kötelező egészségbiztosítási törvény, az úgynevezett Obamacare eltörlése volt. Az árulásokkal is szegélyzett elnöki harc eredményeként azonban év végére gyakorlatilag sikerült ezt megvalósítani. A mexikói határra épülő falról sem tett le, a megvalósítása – minden balliberális nemzetközi fölháborodás ellenére – folyamatban van. Év végére ráadásul egy újabb nagy csatát nyert meg Trump. A szintén republikánus árulásokkal hátráltatott harcának végén decemberben elfogadta mindkét ház az utóbbi harminc év legnagyobb adócsökkentési programját. Ugyanaz a politikai filozófia vezette, mint Orbánt: a dolgozó családok erősítése és a hazai vállalkozások támogatása a munkahelyteremtés érdekében. Ez persze az ingyenélők számára a szavazatokért segélyt osztogató balliberálisoknak nagyon nem tetszik.

Összességében tehát – bár Trumpot úgy állítja be a balliberális média világszerte mint elefántot a porcelánboltban – az elnök valójában következetesen halad azon az úton, hogy szétverje a Soros-félék liberális diktatúráját.
(amerikaipite.blogstar.hu)

Libsik, sivalkodhattok! – Jövőre ismét hatalmasat csökken az internet áfája – Mutatjuk a számokat

Nem stadion! – Indulhat az M8-as építése Körmendtől Ausztriáig – 63 milliárdos fejlesztés