in ,

UPSZ! – Nem veszi át mandátumát a szocialista Gőgös Zoltán sem

Nem veszi át parlamenti képviselői mandátumát és nem vállal vezető tisztséget az MSZP-ben a szocialista Gőgös Zoltán

 

Az MSZP vasárnap lemondott elnökhelyettese kedden az MTI-nek nyilatkozva – megerősítve az ATV-n elmondottakat – közölte, már korábban arra az elhatározásra jutott, hogy nem fog tovább politizálni, ha a Fidesz-KDNP kétharmadot szerez a választáson.

„Mezei párttagként” segítem a pártot

– tette hozzá, jelezve, hogy az MSZP júniusi tisztújításáig betölti a párt Veszprém megyei elnöki posztját. Gőgös Zoltán mandátumáról történő lemondásával Harangozó Tamás – az országos listán következő politikus – kerülhet be a parlamentbe. Gőgös Zoltán azt mondta, Harangozó Tamásnak ott a helye az Országgyűlésben.

Hozzátette: más embert is szívesen bevinne, de neki csak egy mandátuma van. Azon véleményének is hangot adott, hogy hiába akarna segíteni a vidéki embereknek, nem tudna, inkább csak ártana, mert „mindenhol bosszúállás van”. Azt még nem tudta megmondani, hogy a jövőben mivel fog foglalkozni. Gőgös Zoltán egyetért azzal, hogy folytatni kell a változás szövetségét, de annak formájában már nem kíván beleszólni.

Korábban Vona Gábor, a Jobbik lemondott elnöke írta meg Facebook-oldalán, hogy nem veszi át mandátumát és visszavonul a politikától.

Forrás: MTI; Vezető kép: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Soros a teljes ellenzéket leváltja és saját maga nevezi ki az új ellenzéket

Orbán Viktor: „új ciklust fogunk megnyitni, számos változásra kell számítani”