in ,

Újabb tragédia! Totális csicskulás – Végleg befejezi a politizálást Szigetvári Viktor

Még az egy százalékot sem érte el a választáson az Együtt

Még az egy százalékot sem érte el a választáson az Együtt,  a választók 0,63 százaléka szavazott rájuk. A párt elnöksége már vasárnap éjjel lemondott. Szigetvári Viktor hétfőn az ATV-ben arról beszélt, hogy ezzel ő befejezte a politizálást és visszaért a civil pályára. Valljuk be, ezzel talán mindenki jól jár.

Súlyos kudarcon vagyunk túl

– mondta Szigetári Viktor az ATV-ben. A politikus elmondta, sok dolgot hibáztak.

Az, amit mi kínáltunk, arra nem volt kereslet, és ezt a felelősséget el kell vállalni.

– tette hozzá.

A politikus egy meglepő bejelentést is tett, mégpedig azt, hogy befejezte a politizálást, és inkább visszatér a civil pályára. Az interjúból az is kiderül, lesz majd az Együttnek tisztújítása is, ahol el fogják dönteni, hogy egyáltalán akarják-e folytatni. Szigetvári azt fogja javasolni, hogy ebben a formában ne.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy párt sorsa megpecsételődött, hiszen az Együtt ötfős elnökségnek kellene visszafizetni azt az összesen mintegy 190 millió forintnyi kampánytámogatást, amit a költségvetésből kaptak, mivel a párt listás eredménye nem érte el az 1 százalékot. Ha ez nem lenne elég,  akkor még ott van az a 25 milliós bankhitel, amit tavaly szeptemberben  szintén a kampányra vettek fel. Hamarosan azt is vissza kell fizetni.

ATV;
(pestisracok.hu)

 

A mindenszo.hu ezzel a kis videóval búcsúzik Szigetvári Viktortól

Megint nem stadion – Családi fürdőkomplexum épül Jász-Nagykun-Szolnok megyében

BRÉKING! – Hatályon kívül helyezték Budaházyék elsőfokú ítéletét