in , ,

Újabb részletek: Poloska elvette az egyik vendég telefonját és a Dunába dobta

VAN BAJ

Fontos szerepe lehet az egyelőre garázdaság miatt megindult rendőrségi eljárásban annak a szemtanúnak, aki látta, amikor a belvárosi luxus-szórakozóhelyről botrányokozás miatt eltávolított Magyar Péter a Lánchíd mellett a rakparton bedobta a Dunába az erőszakkal elvett telefont. A szemtanú a Ripost szerkesztőségénél jelentkezett és részletesen elmondta, hogy a „bizonytalan léptekkel közlekedő”, részeg politikus kivette a zsebéből, és egy „laza mozdulattal” a Rakpart lépcsőjéről a vízbe dobta a készüléket. Nyilvánvalóan azért akart megszabadulni tőle, mert tudta, hogyha megtalálják nála, bizonyíték lehet a lopásra.

 

 

Több felvétel és videó készült arról, amint a szórakozóhelyről kidobott Magyar Péter tántorgó léptekkel a Széchenyi téren átvágva a Duna felé tart, először inkább csak keresve az irányt. A Ripost úgy tudja, hogy az V. kerületi rendőrkapitányságnál tett feljelentés a telefon tulajdonosa az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt. Hivatalosan egyelőre annyit tudni, amit az Index kérésére válaszolt a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

Amint elsőként a Ripost hírül adta pénteken hajnalban a botrányosan viselkedő, a vendégekkel kötekedő, a nőknek provokatív ajánlatokat tevő Magyar Pétert a biztonsági emberek eltávolították a szórakozóhelyről.

Mivel nem volt hajlandó távozni, erőszakot alkalmaztak vele szemben.
Folyamatosan kerülnek ki a a különböző platformokra az újabb videók a politikus agresszív, gátlásokat nem ismerő magatartásáról. Például, amikor tánc közben „bevadult”, és alkalmi táncpartnerét egyre kényelmetlenebb helyzetbe hozta erőszakos fellépésével.

 

 

Szemtanúk egybehangzóan állítják, hogy a jónéhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedő Magyar Péter viselkedése, főleg nőkkel kapcsolatos „beszólásai”, erőszakos felajánlkozása már a saját testőrei számára is kellemetlenné váltak. Megpróbálták a politikust kiterelni a felháborodott emberek közül és felvinni a szórakozóhely biztonságosabbnak vélt VIP páholyába.

Magyar azonban még saját embereire sem hallgatott, és nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.
Később egy üveg sört kezdett szétlocsolni és aztán saját magát is szándékosan leöntötte. Ezután odalépett egy a botrány telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akiktől fizikai erőszakot alkalmazva lényegében ellopta a telefonját, kicsavarta a kezéből.

A készüléket zsebre tette, és nem volt hajlandó visszaadni. Ezt a készüléket dobta be aztán a Dunába.

 

(Vadhajtasok.hu)

 

 


 

 

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Továbbá reméljük győz az igazság és június 9-én egy ilyen erkölcstelen, tisztességtelen, elvtelen ember nem lehet többé polgármester!

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

 

Hoppá! Helyzet van: pár héten belül megbukhat a német kormány

Bognár Zsolt: Manfred Webernek szerény, személyes véleményem szerint az Európai Néppárt frakciójának vezetése helyett az óvodában lenne a helye