in , ,

Újabb megdöbbentő olvasói levél: Joe Biden sosem lesz elnök

Megint levelet kaptunk…

Újra levelet kaptunk, ezúttal még megdöbbentőbbet. Változtatás nélkül közöljük a neve elhallgatását kérő olvasónk levelét.

 

Íme:

Tudnotok kell Lin Wood és Sidney Powell
önállóan dolgoznak Trumpért ellenszolgáltatást nem kérve! Trump sosem rúgta ki Sidneyt, csak közölte egyedül dolgozik. Adományokból csinálják.
Sidneynek és Linnek több keresete van folyamatban Georgia államban most is. Mindketten látták azokat a megdönthetetlen bizonyítékokat, amiket már csak be kell mutassanak ha végre odajutnak a folyó tárgyalásokon illetve majd a Legfelsőbb Bíróságon, ahol Trumpnak 6:3 arányban ülnek bírái.

Először Lin Wood lépett színpadra és egy showman-né
átalakulva közölte mindenki húzzon a jóédesbe, de legfőképpen George Soros (ugye ugye mocskos hazug magyar ellenzék, hogy ez a féreg csak egy öregember) … ez itt az USA nem hagyjuk, hogy ezt tegyétek velünk. Korrupt árulók, kifelé az országunkból!
Ez a mi országunk, mi irányítunk! Donald J Trump fel fog esküdni második turnusára! Csak figyeljetek! Szeretitek Trumpot és ő is szeret titeket. És mind szeretjük a hazánkat, United States of America-t.
Elnök úr, ne ismerje el a hamis vereséget, elsöprő győzelmet aratott és mi küzdünk Önért. Mi vagyunk a kő, ami repül a kommunisták és liberálisok felé, nem engedjük át országunkat, takarodjatok innen!

A politikusok Nektek Értetek dolgoznak ne hagyjátok magatok. Mondjátok mindennap hangosan DO YOUR JOB, TEDD A DOLGOD! Ez Georgia nem vagyunk hülyék, nem megyünk szavazni Január 5-én kínai Dominion gépekkel. Amerikában készült gépeket akarunk vagy kézi számlálást.

HA NEM LESZ KIVIZSGÁLÁS NEM KÜLDÜNK ELEKTOROKAT,
ALKOTMÁNYOS JOGUNK! Brian Kemp GA kormányzó takarodj, vidd magaddal Raffensberg secretary of state-et is.
409 millió dollárt adtatok Kínának a szavazógépekre és arra, hogy a demokraták nyerjenek. Ebből milliókat kaptatok vissza kenőpénznek, be is bizonyítjuk.
Tudtátok, hogy a szavazatod elment Barcelonába és Frankfurtba? Láttam a bizonyítékot, az eredeti voksok számát: Trump 80 millió voksot kapott, 410 elektort nyert, majd minden államot még Californiát is (ami hatalmas durranás).

Talán eljött az ideje egy harmadik pártnak: WE THE PEOPLE. Elég volt. 1776 jön vissza addig harcoulunk míg kell!!! 1776!!!! Ne higyjetek a TV-nek újságoknak, mind hazudik!
Alkotmányunkat 56 ember írta: Egymásnak tettünk ígéretet,
sokan meghaltak ezért a napért és alkotmányért, tatozunk nekik és gyerekeinknek.

Sidney Powell: nem tudsz olyan csalási módozatot mondani, ami ne történt volna meg ezen a választáson. A Smartmatic szoftvercég 2 venezuelai birtokában van! Mexikóból is jöttek hamis szavazólapok. Kínában készültek a Dominion szavazógépek. Technikusok léptek be a rendszerbe határon belül és kívűl, fordítottak át több százezer szavazatot!
Egy volt Dominion dolgozó tanúskodik, hogy pont ez történt Venezuelában és nyert Chavez, mint a választás éjszakáján mikor megálltak a számlálással.

Soha ilyen mértékű csalást még nem látott a világ, milliós nagyságrendben lopták meg Trumpot. Szálljatok szembe az államotok vezetőivel. Ti fizetitek őket és nem engedik, hogy úgy szavazz ahogy akarsz? Nyomás alá kell őket helyezni.

NEM A KORMÁNYZÓ DÖNT A VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉRŐL HITELESíTÉSÉRŐL HANEM A SZENÁTOROK ÉS KÉPVISELŐK. Szóljatok nekik tegyék a dolgukat végre!

Joe Biden sosem lesz Elnök, Donald J Trump marad még 4 évig!

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Von der Leyen közvetlen munkatársa is részt vett a fartúró bulin!

Tállai András: a kormány fellép a baloldali önkormányzatok megszorításai ellen