in ,

Újabb brutálisan botrányos vasárnapi bejelentkezés Maki Zajtól – Egy balos politológus is kifakadt

Nagy a baj

Vasárnap nem fogta a kezét Maki Zajnak senki. A dominája valahol máshol volt, így sikerült összehordani néhány újabb botrányos mondatot.

 

Nézzünk pár szösszenetet a vasárnapi okosságokból:

 

A Fideszben egyébként van néhány zsidó is, bár elég kevés

 

 

A Sinopharm beadását népirtáshoz hasonlította Márki-Zay

Az oltásokról szólva kijelentette: az oltásalapú védekezés jó döntés volt, de a keleti vakcinák beszerzését szerinte csak a korrupció motiválta. „Szerencsére a Szputnyikkal nagyobb szerencsénk volt, a Szputnyik egy alapvetően működő vakcina, a Sinopharmnál viszont komoly aggályok merülnek fel” – mondta. „Nem véletlen, hogy egyetlen európai uniós ország sem vett kínai vakcinát, nemhogy beadta volna a hatvan év felettieknek egy, a hatvan év felettieken nem is tesztelt vakcinát. Ez egyébként a népirtás kategóriája, és azt gondolom, ez az egyik legfontosabb téma, amiben elszámoltatás kell” – tette hozzá.

Márki-Zay Péter tehát annak ellenére tartja népirtásra alkalmas eszköznek a Sinopharm-vakcinát, hogy az Egészségügyi Világszervezet még tavaly májusban adta meg az engedélyt a használatára.


 

REAKCIÓK MAKI ZAJ VASÁRNAPI ŐRÜLTSÉGEIRE

 

Ceglédi Zoltán:

 

 

Schiffer András is kissé kiakadt:

 

 

Hont András sem vádolható jobboldalisággal

 

 

 

Ismét vidám vasárnapja volt a baloldalnak.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

 

Philip Márki-Zaynak: egy számlálót nem akarsz felállítani, te eszetlen?

Össze kell gyűjteni Maki Zaj összes botrányos kijelentését, és a választások előtt egy hónappal a lakosság nyakába önteni