in , ,

Újabb brutális pofon készül a baloldalnak – Gyöngyösi Marcika már tudja: napokon belül meg fogja kapni az engedélyeket az orosz és a kínai vakcina

A jobbikos politikus szerint az európai országok nem fognak vakcina és vakcina között különbséget tenni.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője a Spirit Fm Aktuál című műsorában beszélt arról, hogy a vakcinák iránti bizalmat független szakmai szervezetek véleménye tudja felépíteni – írja az ATV. Véleménye szerint nem véletlenül mondták azt, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által engedélyezett vakcinákkal kellene oltani.

Hangsúlyozta: az európai szabályozás azt is tartalmazza, hogy az EMA mellett a WHO regiszterében lévő vakcinákat is el lehet fogadniuk a tagállamoknak. A politikus emlékeztetett: a kínai vakcináról a napokban fog dönteni a WHO, a Szputnyik V-t pedig már vizsgálja az EMA. Gyöngyösi arra számít, hogy a napokban mind az orosz, mind a kínai vakcina meg fogja kapni vagy a WHO, vagy az EMA engedélyét.

Arról is beszélt, hogy a legtöbb európai országa turizmus fontossága miatt nem fog vakcina és vakcina között különbséget tenni.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Vasárnap a képen látható balfék is bejelenti, hogy miniszterelnök-jelölt lesz!

Novák Katalin akcióban: összeállítást küldött a magyarországi baloldal és szélsőjobb együttműködéséről.