in ,

Újabb agymosó felmérés a Hír Tv-ben rendszeresen makogó Závecztől – Ezt figyeljék!

Itt jön maga a csoda!

Most pedig jöjjön a HVG cikke az Atlétikai VB-ről. Mielőtt bemásolnánk a teljes tartalmat, röviden a sztori: Karácsonyék meghátráltak, mert az Atlétikai VB meg nem rendezése 30 milliárd büntetésbe kerülne, és hatalmas bukta lenne, tehát már nagyon kellemetlen lenne ebből kihátrálni. A HVG és a Závecz féle közvéleményhazudó így manipulálja az embereket.


A fideszesek között is nagyobb lenne az atlétikai stadion megépítésének támogatottsága, ha a kormány elfogadná a főpolgármester feltételeit.

A megkérdezettek 61 százaléka örül annak, hogy Budapest rendezheti a 2023-as atlétika-világbajnokságot, 27 százalék nem – derül ki a felmérésből, amelyet a Závecz Research készített a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Az adatokat a 24.hu is megkapta, ők írtak arról: ha a Karácsony Gergely által diktált feltételek teljesülnének, akkor az ellenzékiek körében 59-ről 78 százalékra menne fel a stadion megépítésének támogatottsága, de még a kormánypártiak között is dobna két százalékpontot (87-ről 89-re menne fel), ha a kormány elfogadná, amit a főpolgármester kér.

A Fővárosi Közgyűlés szerdán tárgyal a stadionépítés feltételeiről, erről a tudósításunkat itt olvashatják


 

Na, eddig a makogó Závecz aljas, hazug és manipulatív felméréséről.

Egyszerűen döbbenet, hogy ez az ember a közvéleményhazudó cégével még a csillagokat is lehazudja az égről.

Ezek mindenre képesek. Ahogy Szakács Árpád mondta:

Ezek ugyanazok!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Még mindig nincs ingyen BKV! Oszt mé’ nincs, Geri???

Most kaptuk a hírt! Leszavazták a szuperkórházat Karácsonyék